Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
oké
Snelle levering voor een schappelijke prijs. Tevreden!!!
Mattenset voor mini Countryman besteld. Elk speciale hoekje of ronding is exact overgenomen in de mattenset. En dar voor een ongelooflijk lage prijs en snelle levering. Super!
snel geleverd,,
Prima in orde. Mogelijkheid om alleen voormaten te kopen. Snelle en goede levering. Geleverd wat ik besteld had (en nodig had) voor mijn type auto.
Snel in huis, goed kwaliteit plus in kleur. Geweldig top zaak !
Past goed en is net alsof hij er altijd al in hoorde, heeft ook dezelfde hendels als m'n dashboard. toppie!
Heel erg blij met mijn auto matten zien er super mooi uit
mooi en snel
Vandaag pakket ontvangen, dus binnen een week geleverd. Track and trace van Gls niet altijd duidelijk.
Beste, Bedankt voor het aanpassen van uw review. Nogmaals excuses van de vertraging van de bezorging van uw pakket. Gelukkig nu goed ontvangen en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
heb nog steeds niets ontvangen
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat u uw pakket nog niet ontvangen heeft. Ik zie via uw track en trace dat het pakket vandaag in uitlevering staat dus ik verwacht dat deze in de loop van de dag uitgeleverd wordt. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
ik heb de automat voor een fiat 500 zelf op maat moeten maken. de automat voor de bestuurder heeft namelijk maar één gat in het midden, en de geleverde automat had 2 gaten
Beste, De set is enkel geschikt voor de modellen met twee bevestigingspunten voor de bestuurdersmat. We hebben contact met u opgenomen om tot een oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Cargoods
Tevens klikt de mat niet vast in de pinnen van de vloer
Beste, Wij hebben contact met u opgenomen om uit te zoeken waardoor het product niet goed vast klikt. Mogelijk kunnen wij achterhalen wat het probleem is en dit oplossen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik heb 2 armsteunen besteld voor Volkswagen polo 6r en ze zijn alle 2 met kapotten pinnetjes binnengekomen , nu heb ik dit gemeld en daardoor ook 2 nieuwe gekregen maar deze zijn precies hetzelfde verpakt en ook gewoon kapot uit de doos gehaald ... zeer jammer
Beste, Vervelend dat u het product kapot ontvangen heeft. Wij hebben contact met u opgenomen zodat het product kosteloos kunt retourneren. Met vriendelijke groet, Cargoods
Scherp geprijsd en snel verzonden
Automaten besteld, snel geleverd. Prijs kwaliteit is gewoon goed!.
Zeer snelle levering; en het was nog goed ook!
armsteun besteld voor renault clio opzich ziet het er goed, maar bij inmonteren ervan zitten er verkeerde boutjes bij in de plaats van M5 zat er M6 bij en dat is jammer....
Snelle levering en kwalitatief goed product wat volledig voldoet aan de beschrijving.
The product was delivered quick. The add says it fits in c4 cactus, but that is not true. The joint is not deep enough and it is too narrow to fit. It also very much affects the use of the hand-brake.
Hello, The armrest is only suitable for the Citroen C4, not for the Citroen C4 Cactus. We will provide you a return label by email. With this return label, you can return the product for free. Yours sincerely, Cargoods
Prima geregeld
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.