Geen bevestiging mail gehad dus moest raden naar levering gebeld maar konden me niet verder helpen pakketje zal wel goed komen ??? Het is goed gekomen
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Twee vloer matjes besteld voor de auto, levering was snel en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, helemaal voor deze prijs!
Ik heb hier niets te melden
Goed en correct geleverd.
Hetgeen ik ontvangen heb komt overeen met hetgeen ik besteld heb, geen probleem. Ik zal (denk ik nu) niets meer bestellen bij Cargoods omdat de levering te lang duurt. Hetzelfde als bij AutoDoc, een prima bedrijf maar als reparatiebedrijf is de levertijd van soms wel 14 dagen te groot. Als ze de levertijd terug zouden brengen naar 2/3 dagen dan bestelde ik al mijn onderdelen bij dit bedrijf. Wout.
Beste, Bedankt voor uw reactie, maar weet u zeker dat deze voor ons bedoeld is? Ik heb het nl nagekeken en zie dat u op 25-5-2021 om 14.26uur besteld heeft en wij uw order op 26-5 verzonden hebben met GLS. Deze is vervolgens keurig op 27-5-2021 om 9.31uur geleverd. Had u uw bestelling op 25-5 voor 12:00uur s'middagds besteld was deze dezelfde dag verzonden dus volgens mij kan het niet veel sneller. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik vind dat goed
Dinsdag 01/06 al een track en trace ontvangen, vandaag vrijdag 04/06 nog geen pakket ontvangen.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat uw pakket nog niet geleverd is. Ik ga direct contact opnemen met GLS om te kijken wat de reden van de vertraging is. Zodra ik reactie kom ik bij u terug en onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Snelle levering en goede communicatie
lekker sneller levering en goed produkt.
Mijn ervaring os dat ik vind echt een goeie service
super snelle bezorging
Het is niet precies goede maat wat ik moet hebben .
Beste, Bedankt voor uw review. Neem even contact met ons op over de maat. Dan gaan wij kijken wat wij voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Goede kwaliteit voor een nette prijs
Product zoals omschreven en snel verzonden.
Precies omschreven en goede maat mat, snelle levering.zeer tevreden
Moest zelf achter mijn pakketje gaan omdat de koerier het voor mij deur had gezet i.p.v netjes af te handelen. De postbode die zag het pakketje liggen en heefthet bij de buren afgegeven want hij dacht anders dat het gestolen zou worden. Ik heb een mailtje hierover gestuurd dat het niet zo netjes is van de koerier maar ze beweerde dat de koerier het bij de deur had gezet en iemand de deur opende en het pakketje had gepakt. Knap als uiteindelijk de buren het pakketje zelf bij mij hadden afgegeven en mij het verhaal vermelde ďat de postbode zo attent was.
Beste, Bedankt voor uw review en ik heb het mailcontact terug gelezen en daarin vragen wij u om te checken of iemand anders bij u in huis het pakket had gepakt en dit wellicht vergeten te zeggen was tegen u. Dit omdat u eerder aangaf dat u bij de buren was geweest en niemand uw pakket had. Was dit niet het geval dan hadden wij nogmaals contact met de GLS en de chauffeur kunnen opnemen om aan te geven dat het pakket niet terecht was en dit dus zo voor u op te lossen. Dus vervelend om te lezen dat u onze service/hulp niet als goed ervaren heeft. Gelukkig is het pakket terecht en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Wat ook fijn is dat je achteraf kunt betalen
Netjes op tijd snelle service
Vrijdag voor 12h besteld, zaterdag 13h in huis. En dat tegen een goede prijs. Heel fijn!
Automat besteld voor onze camper. Mooie kwaliteit mat met een uitstekende pasvorm voor een lage prijs. Aanrader!
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.