Helemaal top Hoop ook dat het setje geweldig rijdt als het er onder zit
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik had automatten besteld, maar de bevestigingsplaats van de bijrijdersmat klopt niet helemaal
Rubberen mat voor in de cord puma ziet er prachtig uit,past perfect. Ben zeer tevreden. Weet al wat me volgende bestelling gaat worden bij jullie voor de natte dagen.
De armsteun paste totaal niet op mijn model Audi die wel op de site vermeld stond. De armsteun is bedoeld voor een andere auto (VW). Men probeerde mij alsnog te overtuigen dat het onderdeel goed past. De afwikkeling ging beter, ik kon het onderdeel gratis inleveren op een verzamelpunt in Amstelveen (4 km afstand).
Beste, Bedankt voor uw review en de armsteun die u besteld heeft is inderdaad voor Vw en Audi. De Passat en de A4 hebben nl dezelfde armsteun. Wij zien de armsteun wel retour verschijnen en maken hier dan een terugboeking voor. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Artikel besteld voor een golf4/bora, Handleiding laat al een afbeelding zien van een andere middenconsole. Product komt niet overeen met afbeeldingen in handleiding. Bevestiging van middenarmsteun in de Golf4 is ronduit slecht, 2 van de 4 schroefjes die ik zou moeten gebruiken hebben onder het artikel geen vlees om in te schroeven. Waardoor het nu maar met 2 schroefjes vast kan en dus enorm los zit nog. Moet zelf wat in elkaar knutselen om het goed vast te krijgen. 3x niks dus.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over het product. Ik heb u zojuist ook direct een mail gestuurd om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Past perfect. Prijs kwaliteit goede mat.
Armsteun besteld . Levering perfect en degelijk verpakt. De steun zelf ben ik niet helemaal tevreden over.
Snel geleverd. Product nog niet geplaatst.
Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snelle levering.
Top service , goeie omschrijving en snelle levering
Mooie car? Mooie details! Zo koos ik voor de RVS nummerplaathouder die een luxe en smetteloze indruk maakt. Geen kitsch, geen geschilderd plastic randje maar een solide afgewerkte houder die m’n keurig onderhouden bolide extra laat smoelen. Scherp geprijsd, snel geleverd. Klasse.
Uitstekend, goed kwaliteit op tijd ontvangen
Top,goede bezorging,goede klantenservice.
Supersnel
Supersnel geleverd. Heel mooi product en gunstig geprijsd.
Snel geleverd en erg goed materiaal. Ik ga hier zeker nog is bestellen.
ook de vorige mat net als nu top
Zeer mooie achterbakmat voor mijn Kuga en heel snel geleverd.
Snelle levering, veel keuze en je kunt de bestelling achteraf betalen. dit geeft aan hoe betrouwbaar ze zijn en dat zij zeker zijn van goede kwaliteiten aan spullen hebben. Een aanrader waard!
Top spul snel binnen
Mooi is deze
Mijn bestelling was er een dag later dan gepland, maar dat kwam door de drukte bij het vervoersbedrijf, maar dat werd ook netjes gemeld , dus ik ben heel tevreden Over Cargoods en het vervoersbedrijf .
Ahh ...goed man, kan niet beter!
Makkelijke site om te bestellen en te betalen
Over alles nagedacht. Rimpeloze ervaring.
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.