Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De hond is er altijd zeer blij mee.
28 January 2023
Dennis
Groenlo
Vlot verzonden, prijs vergeleken met andere goedkoper. Extra zak koekjes.
17 January 2023
Maaike
Soest
Altijd goed nooit problemen
14 January 2023
Riet
Hoogland
Juiste informatie op de.website. Goede informatie rond de levering. Product zoals omschreven voor een prima prijs.
11 January 2023
Yolanda Pranger
Sneek
De bestellingen die we afgelopen tijd gedaan hebben zijn snel geleverd. Het product is goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
6 December 2022
hans
Ens
Hoefjes, kilo buffelhuid chips (=48 stuks) en ossenstaart besteld. Kreeg er gratis grote zak mergkoekjes bij en extra ossenstaart. Besteld in de avond en 1,5 dag later in huis. Hond en baasje beide tevreden
25 November 2022
Patricia
Vlaardingen
Goeie en duidelijke website, snelle en correcte levering plus een extra verrassing voor de honden in de vorm van een zak koekjes, TOP!
23 November 2022
Annemieke
Nijkerkerveen
Een online leverancier die heel goed bereikbaar is. En altijd iets lekkers erbij. Top.
27 October 2022
Gerda
Huizen
De bestelling in een goede verpakking ontvangen met nog een extra zakje brokjes voor de hond. Waarvoor woef...snelle levering en schappelijk prijzen.
23 October 2022
Annemieke
Purmerend
Fijne site. Snelle levering
19 October 2022
Mia Hessink
Kloosterhaar
Altijd op tijd geleverd en goede verpakking tegen normale prijzen
10 October 2022
Marcel
Dongen
Levering en communicatie hierover kan beter. Producten zijn wel echt top!
8 September 2022
Karin
Zuidbroek
Een lekkere zak met brokjes voor de honden en een geweldige service terwijl ik zelf een fout had gemaakt in de bestelling. SUPER
27 July 2022
Odette van der Lans
Nijverdal
Ben erg tevreden Krijg een goed produkt voor goede prijs En snelle.levering
15 June 2022
Marina Bessems
Tholen
Ik ben heel tevreden! Snelle levering, en goed verpakt! En geleverd met een door de hond zeer gewaardeerde verassing!!! Klasse!
31 March 2022
Jan Woesthuis
Hellendoorn
Goede kwaliteit producten
6 March 2022
K
Zuidbroek
Levering vsn de zalmhuid voor de hond snel gedaan, correct verpakt en zelf een zakje snackjes erbij. Top.
2 March 2022
Marijke Bouwhuis
Enschede
De producten die ze verkopen zijn zeer vers en onze hond eet ze graag
14 January 2022
Paul
Herselt
Al mijn knabbels koop ik bij we hondensuper. Snelle levering, goede kwaliteit en meestal de beste prijs.
13 January 2022
Lisa
Hoboken
De producten worden snel geleverd. En ik heb telkens iets gratis er bij gekregen. Ik vind de hondensuper super.
Beveelt niet aan
25 December 2021
Francisca Dul
Zijderveld
Hele goede prijs, voor prima kwaliteit, mijn hond vind het heerlijk om de kauwen dus er gaan bij ons veel kauwbotten doorheen.
22 December 2021
Marian Arns
Arnhem
Bovenstaande moet genoeg zijn !
Detty Polhuis-Reith
Nieuw Buinen
Ik ben al jaren klant bij jullie vroeger op de show al en nu online echt super fijn
Mildred Ockers
Panningen
Positieve ervaring. Goede snacks.
Guus van lingen
Les baux de breteuil
Onze hond was weer zeer tevreden met zijn nieuwe snacks , kwaliteit is goed , enkel spijtig dat er geen houdbaarheid datum vermeld is ,
11 December 2021
Paul
Herselt
Dé specialist in hondensnacks en hondenartikelen voor elke hond!
Welkom bij De HondenSuper, uw online specialist in hoogwaardige hondensnacks en diverse hondenartikelen. Wij bieden een uitgebreid en voordelig assortiment aan gezonde hondensnacks, waaronder kalfshoefjes, hertengewei, runderlong, buffelhuid, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar natuurlijke kauwsnacks, trainingssnoepjes, of speciale beloningen voor uw trouwe viervoeter, bij ons vindt u altijd de perfecte snack voor uw hond.
Ons assortiment is niet alleen ruim, maar ook scherp geprijsd. Bovendien profiteert u bij De Honden Super van staffelkortingen, waardoor u extra voordelig in kunt slaan. Dit maakt het ideaal voor eigenaren van meerdere honden of voor hondentrainers die op zoek zijn naar kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.
Naast hondensnacks vindt u bij ons ook een breed scala aan hondenaccessoires en hondenbenodigdheden. Denk aan hondenmanden, hondenriemen, speelgoed, en nog veel meer. Alles wat u nodig heeft om uw hond gelukkig en gezond te houden, vindt u gemakkelijk in onze webshop.
Kies voor De HondenSuper en geef uw hond het allerbeste.
Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en service waar wij om bekend staan!
Runselstraat 16 A
5351NJ Berghem