Snel en accuraat

De levering was super snel en voldeed precies aan wat ik wilde. Bovendien kreeg ik nog een fijne gel ink pen gratis erbij.

Geweldige pen

De pennen zijn top en er wordt snel geleverd

op tijd, netjes ingepakt, informatie erbij, hartstikke goed

Mooie kleuren, mooie pennen, mooie kwaliteit

De pennen werden snel bezorgd en de kwaliteit is heel goed. De gelpennen die beloven dat ze dekkend schrijven op donker papier doen dat ook echt. En dat zonder vlekken, terwijl ik er toch best snel overheen ga met mijn linkse pootje.

Snel bezorgd goed verpakt

Always good to order from here

I like the extra little gifts you include, and the products I order always work well. This one time the pens didn't work and you sent me a full replacement immediately. I thought that was very kind! So for that I always buy my pens from Pentelarts.

Perfecte producten voor prachtige resultaten

Ik heb verschillende schets pennen gekocht en allemaal werken ze heerlijk. Levering is ook goed en netjes.

Geweldige service en snel geleverd !

De Pentel pennen schrijven heerlijk en dus weer eens een nieuwe besteld om iemand cadeau te geven en gelijk 6 vullingen. Ik heb ook een gaaf kleurtje besteld en kreeg met die zelfde kleur een pen cadeau bij mijn bestelling ! Hartelijk dank hiervoor en zeer attent.

Zowel de klantenservice als het product... Al jaren lang klant. Helemaal blij mee!

Keurig brievenbus pakketje

Eindelijk een bedrijf wat geen dozen gebruikt als het niet nodig is. En er was een roze pen gratis toegevoegd.

Zoals altijd perfect geregeld

prima en snelle service

Snelle en correcte service. Besteld en de volgende dag geleverd. Ga zo door.

Prima website, snelle bezorging, fijne potloden

De vulpotloden bevallen zeer goed, fijn dat je stiften en gummetjes na kunt bestellen. Ideaal om mee te puzzelen. Goede website, snelle levering.

Goed, alleen had ik liever een pentel met bovensluiting gehad ipv een met dopsluiting.

Prima snelle levering.

Fijne pen om mee te schrijven

Pen ligt goed in de hand en schrijft gemakkelijk.

Bestel al enige jaren de pennen van pentelarts. Blijven gewoon de lekkerste pennen om mee te schrijven puzzelen

Dik tevreden

Heel klant vriendelijk

Prima pennen, snelle service.

Prima pennen snel geleverd. Leuk die extra pen die bij de bestelling zal.

snelle correcte levering

snelle correcte levering

al lange tijd heel goede ervaring met dit bedrijf

Snelle en goed verpakte levering en uitstekende kwaliteit

Altijd snel met de levering van producten met goede kwaliteit

Altijd snelle levering van producten met goede kwaliteit

Perfect geleverd.

Heeeel blij met de gratis bijgeleverde rode gel pen.!! Is een toppertje

top

volgens afspraak

Snel en netjes bezorgd

Pentel pennen zijn top en de bezorging er van is van gelijke niveau.

Snel en een extra verrassing

Supersnel geleverd met een leuke extra erbij. De markers zelf zijn top.

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.