Het was precies wat ik zocht

De pennen waren echt precies wat ik zocht, De kleuren waren heel zacht. Ik gebruikte ze met illustraties van vogels en de schrift domineerde niet. Ik kon ook in mooie italic schrift schrijven zonder probleem ... het was alsof de pennen de werk deed. Het was ook helemaal niet duur en snel geleverd. Ik ben echt heel enthousiast erover.

super fijnen pennen

precies geleverd wat ik bestelde. mooi heldere kleuren, schrijft fijn

Altijd geweldig- artikelen en de service

Ik blijf hier zeker terug komen om te ontdekken wat er nog meer nieuw is op het gebied van schrijven. Tot nu toe 3 favorieten gevonden: "zogenaamde"textielmarker die op meest moeilijke oppervlaktes schrijft (ik gebruik hem voor de prijjslabels, ook geplastificeerde). Ik kreeg hier een super tip enkele maanden geleden toen ik zocht naar een niet te dikke, maar ook niet te dunne permanente marker. Ik had al een andere en was erg tevreden erover, helaas de nieuwe lading was iets minder- ze schreven niet goed op alle soort karton. Enkele van deze markers gratis gekregen, helaas ook deze schrijven niet op wat gladdere karton. Ik heb ook deze textielmarker gekregen om uit te proberen en ik ben fan! Jammer dat er geen dikkere versie ervan bestaat. Gek genoeg 2 andere dikkere versies van de marker N50S schrijven wel zeer goed op dezelfde gladde labels. Ik wil dus voor iedereen die een perfecte marker nodig heeft voor de (prijs)labels deze textiel marker aanbevelen want die is geweldig! Schrijft zacht en vloeiend, is niet te dun, maar ook niet te dik. Meteen permanent, er gebeurt niks mee, vlekken zijn verleden tijd. Mijn tweede favoriet is de bruine (hazelnootkleur) Ener gel (liquid gel ink)- perfect vloeiend schrijvend en chic uitziende gelpen, maakt geen vlekken en is ook meteen permanent dus ideaal voor scholieren (er zijn meerdere kleuren beschikbaar) want hoe je ook schrijft je krijgt geen vlekken op je handen of jouw schrift. 3 favoriet zijn 2 kleurige metallic gelpennen, helaas niet permanent, drogen wat langer, maar het resultaat is prachtig. Ik heb al heel wat verzameld. Bij mijn laatste bestelling heb ik ook een witte marker besteld die ik NERGENS anders kon krijgen. Enige wat ik wel online vond waren de krijtmarkers die meteen weggeveegd worden. Deze is echt super voor iedereen die een goed schrijvende witte marker nodig heeft voor donkere ondergrond. Helaas erg vloeibaar dus voor kleine labels niet erg geschikt, maar perfect voor elke ande creativiteit

Kwalteitsproducten.

Ik zocht voor op mijn werk een goede permanente marker voor op RVS die je gemakkelijk met contact cleaner weer kan verwijderen.. heb mijn baas deze stift gedemonstreerd en was zeer blij dat de verwijdering gemakkelijk ging.

Goen en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Prima, snel en juist geleverd.

Snelle, correcte levering

Schrijft zo fijn!

Ik schrijf al jaren met Pentel EnerGel pennen en ben blij dat ik de vullingen nog rechtstreeks kan bestellen. De pennen liggen prettig in de hand en de gelpen schrijft lekker licht. En... vandaag bestellen, na 2 dagen liggen ze gewoon in de brievenbus.

Bestellen, bevestiging ontvangst bestelling en bezorging verlopen prima

snelle en correcte levering

Zondag besteld en dinsdag ontvangen , kan bijna niet sneller .

Dik tevreden

Als vanouds dik tevreden met Pentelarts. Nooit problemen gehad en de bestelling altijd netjes voor elkaar.

Duidelijke website, ruim assortiment, snel geleverd.

Supersnelle levering

Bestellingen van PentelArts heb ik altijd binnen één dag in huis. Ben verzot op hun 0.7mm Energel-pennen dus ben blij als de navullingen op de mat vallen :-).

fantastisch snelle levering

in een woord: fantastisch

Mijn ervaring met Pentelarts.nl is zoals altijd (ik bestel er al jaren) goed. Goede producten, fijne snel stromende en drogende gelpennen in allerlei kleuren, snelle en correcte levering, goed geprijsd. En als er een keer iets goed gaat met de levering (1x gebeurd) wordt het snel en kosteloos opgelost. Top dus!

vlot en snel geleverd

Veelzijdige sortering en snelle levering.

Duidelijke site, snelle levering

Ik heb op de site snel kunnen vinden wat ik zocht. De artikelen zijn comform wat op de site snel verzonden.

Veel en snel

De Pentel gelrollers Slicci 0.7 zijn fantastisch om mee te schrijven en tekenen. Ik gebruik ze al jaren. Wel heel jammer dat de blauwe er niet meer is. Worden goed verpakt en snel verzonden!

Helemaal goed, snelle levering goed product

Klantvriendelijke website, makkelijk te bestellen en op de afgesproken dag geleverd met updates vwb tijdslot.

Mooie spulletjes

Goed assortiment en mooie spullen, aanrader!

Alles verliep goed

Makkelijk bestellen, volgend afdpraak snel bezorgd. Hele proces verliep zonder priblemen.

Goede producten

Betrouwbaar

Vlot en correct

Vlot en correct

Ik kan weer heerlijk schrijven!

Website vind ik minder overzichtelijk maar uiteiendelijk gevonden wat ik zocht. De volgende dag in huis. Super! Binnenkort nog wat meer kleurtjes uitzoeken en bestellen. Maakt het schrijven zo veel leuker.

Bezorging duurde lang

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.