De bestelling was goed en snel.

snelle service

eenvoudig bestelproces en snelle levering

Bestelling eerste instantie door de vervoerder kapot geleverd. Na contact hierover te hebben gehad kreeg ik binnen enkele dagen een nieuw pakket toegestuurd. Top service!!!

Uitstekende service.

Bestel hier al jaren pennen. Hele mooie schrijfwaren en snelle levering. Nog nooit iets fout gegaan en deze keer ook nog wat leuks erbij ontvangen ondanks de kleine bestelling. Top service.

Grandioos

Schrijven als kunst met glijdende pennen in verschillende kleuren. Wordt een kunstenaar met de pennen van Pentelarts.

Bestelling ging vlot Goede prijs/kwaliteit verhouding

Gemakkelijk te bestellen en vlotte bezorging.

Gemakkelijk te bestellen en vlotte bezorging.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit plus komt afspraken na

Snel en betrouwbaar!!!

Top!!!

Leuke prijs

Snelle verzending

Je moet iets met geen fysieke winkel in de buurt

Gelukkig hebben jullie groot assortiment en kan ik weer schrijven zoals gewenst.

Snelle levering! En toen bleek dat er iets vergeten was en ik erover belde kreeg ik gewoon en snel iemand aan de lijn, geen keuzemenu flauwekul. En de volgende dag lag het ontbrekende in mn brievenbus. Top sales en aftersales

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

slecht

k wacht al anderhalve week op mijn bestelling die ik niet kan volgen met de trace, Ook heb ik al contact opgenomen maar nogsteeds geen reactie terug van jullie.

Ik heb wat potlood vullingen besteld en was niet tevreden met de hardheid. Gratis nieuwe toegestuurd gekregen. Top webwinkel !

Er zou veel meer gebruik gemaakt moeten worden van fietskoeriers

SMS-bericht van te voren, op tijd en vriendelijk. Niets mis mee dus. Maar het belangrijkst is dat een fietskoerier duurzamer en ook nog stiller is dan een bestelbusje, zelfs als het busje elektrisch aangedreven is.

Snel en goed

De heerlijk schrijvende energel pennen in mooie, helder kleuren worden de volgende dag al geleverd. Dus je hoeft niet snel zonder.

Goed is goed.

Snel bezorgd, goed product.

Pentel brushpen werkt uitstekend. Met een bakje water ernaast veel extra mogelijkheden.

snel en goed

snel en goed , er zijn geen andere woorden voor

Oké

Bijna overtoom

Goede pennen

Goede pennen die soepel schrijven en niet vlekken

Zeer tevreden over de snelle levering.

Na de bestelling geplaatst te hebben was ik zeer tevreden met de snelle levering. Ik had nauwelijks tijd om de bestelling te volgen.

Een fijne balpen, die lekker rolt over het papier met goede inkt.

Prima product.

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.