Snel en correcte levering

goede pen

ik ben erg blij met mijn aankoop! aanrader

Ideale pennen voor puzzelaars zoals denksport en zijn een aanrader

goede en snelle service!!

goede en snelle service!!

Snel geleverd. Goed product.

Goed product voor goede prijs. Wordt snel geleverd.

Fijne pennen, goede service

Groot assortiment fijne pennen. Snel geleverd, alles keurig volgens afspraak. Hier zal ik zeker vaker bestellen.

Uitsteke

Snelle levering. Goede kwaliteit. Enorm assortiment .

Prima pructen, keurig verpakt kortom een aanrader.

Vertrouwde producten, mooie, fijne artikelen.

Verzending was perfect, net als jullie producten!

Ik ben heel tevreden met jullie producten, inmiddels kunnen de andere leden van mijn gezin ook niet meer zonder. Daarnaast hebben jullie altijd een goed aanbod op de site en gaat de verzending altijd helemaal goed en heel snel!

Fijne pen om mee te schrijven

Ik schrijf al jaren met deze pennen. Heerlijk.

Een zaak om aan te bevelen

Product overeenkomstig info. Goed verpakt OP tijd geleverd

niks mis mee, goed dus!

Goede prijs en absurd snelle levering.

Ik heb hier pentelvullingen gekocht en ze waren de volgende dag al in huis! Ik ben super tevreden, ook over de prijs.

Tevreden klant

Vlotte en snelle afhandeling + tevreden van de aankoop (permanent markers N50) Ps 30 seconden om de review in te vullen is m.i. geen reële weergave… ik vind dit dus geen eerlijke lokker om een iemand een review te laten schrijven.

Heel snelle levering

Goede website en snelle procedure. snelle levering en goed product.

Netjes en degelijk verpakt. Alles is dus heel aan gekomen wat bij andere leveranciers wel eens anders is. Erg blij mee.

Dik tevreden

Dik tevreden, goed materiaal. Bestellingen altijd prima op orde.

Beetje spijtig

Ik vind deze winkel normaal gesproken geweldig, maar het is al de tweede keer dat dat ik een uitgedroogde artikel kreeg. De gelpennen zijn super, ik houd ook echt van de markers N50S. Ik heb dus 2 extra in zwart besteld omdat mijne oude al bijna op was. De ene zwarte is geweldig, naakt mooie lijnen, ook de blauwe versie, maar de andere zwarte is even droog als de oude die ik al half jaar vrij intensief gebruik. Vorige keer schreef ik naar de KS over de rode van dezelfde serie en ik kreeg een nieuwe, maar ik vind vervelend om weer te schrijven over de zwarte want het kan gezien worden als een misbruik, maar ik vind het echt jammer dat de artikelen niet van tevoren worden getest. Sommige gelpennen van dezelfde duo serie schrijven ook dunner dan de andere, maar de inkt is mooi vloeibaar. Bij de N50S is het erg verschillend. De eerste die ik ooit kocht schrijft tot nu toe- niet te dun, niet te dik, gewoon ideaal. Vorige keer helaas kreeg ik de rode bijna uitgedroogd en nu de zwarte. Voor de rest super winkel met mooie artikelen en vanaf €10 gratis verzending

Snel en goed.

Overzichtelijke webshop en veel op voorraad! Ook heel belangrijk snelle levering....

Snelle service, mooie producten, werken uitstekend!

duidelijk en snel

Goed zoals het hoort.

Na een week nog niets ontvangen

Besteld , mail ontvangen wordt bezorgd maar na een week nog helemaal niets ontvangen Zeer teleurgesteld in service

Slecht

Ik heb mijn stiften niet ontvangen ik ben pas rond 17.00u thuis van mijn werk. Ze hadden het ook kunnen afleveren in philippine bij de spar voor pakjes ze hebben het in Roosendaal afgeleverd

Na korte tijd heb ik de stiften ontvangen, geheel volgens verwachting.

Een geweldig goede service van een nog beter product

Een geweldig goede service van een nog beter product

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.