Alles volgens afspraak

Prima product, netjes geleverd.

Gewoon besteld en ontvangen.

Helemaal prima

De ervaring is net als PenTel - alles wat je er over kunt vertellen is met geen pen te beschrijven!

Veel keus en snelle bezorging

Fijn breed assortiment en snelle verzending

uitstekend

Alles werd vlot en goed bezorgd!

snel bezorgd

snel bezorgd

Fijn.

Er werd goed en serieus naar me geluisterd. Advies voor hoe ik met mijn verzuim moet omgaan was duidelijk

Kwaliteit en snelle levering!!!

Heel snelle levering en een hoogwaardig product.

Snelle levering en makkelijk site

Goede en snelle bezorging

snel en goed

ook al doe je een kleine bestelling, de levering gaat snel en tot nu toe altijd gevonden wat ik zocht en nodig had. Klasse!

Goed product, werkt goed op textiel

Goed product, snelle verzending.

Heerlijke pennen, glijden snel over het papier, je gedachten zo via je pen in woorden. En mooie kleuren!

Absolutely recommended

Nice quality pens, prompt delivery. I am surely a very happy customer and will order again. And all pens are very reasonably priced which is a big plus

Prettige producten, snel geleverd

De bezorgkosten voor brievenbus-bezorgingen zijn aangepast. Maakt vervolgbestellingen gemakkelijk. Deze aanpassing lijkt gevolg van eerdere klacht.

Snelle levering , goede service

De pennen waren goed verpakt en tegen het uitdrogen van de vulling een tip erop ,ik had dit nog nooit gezien Maar helpt in mijn ogen goed tegen uitdrogen

Best Writing Pens ever.

Best Writing pens ever.

Super snel en goed!

Correcte levering en supersnel!

Speedy delivery of a top quality product

I ordered Pentel pens and refills on line at a price cheaper than third parties. The delivery arrived on time with no fuss.

Niet verwacht: slechte kwaliteit van de pennen

had een pentalpen gekregen tijdens een scholing, daar was ik erg tevreden over. Ik bestelde daarom een set pennen, die in kwaliteit erg tegenvielen

De beste pennen!

De beste gel pennen zijn die van pental arts. Snel geleverd, gratis verzonden, rubber grip, drukken niet door op de andere kant van het papier, zijn goedkoop in aanschaf, er is zelfs een navulling te bestellen. Helemaal top!

Snelle en correcte levering

Producten van top kwaliteit met een vlotte verzending

Producten van top kwaliteit met een vlotte verzending

netjes en snel

tevreden

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.