Snelle en goede service

Snelle en goede service

Mooi assortiment, snelle levering.

Ik zocht speciale textielpennen en kwam bij Pentelarts terecht. Ze werden snel verzonden en zijn precies wat ik zocht.

Ik had een 10 gegeven als het correctielint linkshandig bruikbaar was...

Best tevreden, maar jammer dat iedereen in jullie wereld rechthandig is. Wel blij met de whiteboardmarkers: weinig inktwaas, goede kleuren, lang (heel lang) bruikbaar én los verkrijgbaar. Wat wil je nog meer?

precies wat ik zocht

makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering

Kwaliteit is prima en levering ook

Verhouding prijs-kwaliteit is erg goed

correct, snel en klantvriendelijke afhandeling

Ook na vragen n.a.v. bestelling een snelle reactie Alleen op de site is het niet even makkelijk om snel het juiste te bestellen!

Snel en goed!

Perfect!

De correctie stiften die ik snel ontving gebruik ik voor het maken kunstwerken. Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. Ik waardeer de super dekking en het heldere wit, en de snelle droging,

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering. Hier waren de navullingen van mijn favoriete gel-pen van Pentel het goedkoopst.

Geweldige pennen en vullingen

Sinds ik met de Pentel Energel pennen schrijf wil ik geen andere pennen meer. Ze schrijven heerlijk licht, geven consistent inkt en zijn ook nog eens navulbaar! SUPER!!

Snel en goed.

Makkelijk te bestellen. Levering snel en goed en artikelen netjes verpakt.

Prachtige pennen voor weinig geld

Ik ben helemaal onder de indruk. Dat was mijn tweede bestelling. Jammer dat ik de pennen niet zo vaak nodig heb dus niet zo vaak meer ga bestellen, maar als ik een scholier was dan zou ik echt verslaafd raken. De kwaliteit is fantastisch! Ik heb permanente markers nodig gehad en eerst was het voorzichtig uitproberen. Mijn eerste marker werkt nog steeds fantastisch en is nog steeds niet uitgedroogd ondanks heel vaak gebruiken.nooit zoiets meegemaakt- meeste zijn na enkele keren echt kurkdroog. Ik heb ook prachtige gelpennen gekocht die 2 kleuren hebben wat afhankelijk is van lichtinval. Allemaal geweldig, drogen snel en lekken niet. Ik kan op een prijskaartje uitgebreide omschrijving plaatsen zonder dat het één grote vlek wordt. Mijn lieveling aanwinst is de paars-blauwe gelpen en sneldrogende bruine schrijfpen voor dagelijks gebruik i.p.v. saaie blauwe. Dat de verzendkosten al vanaf €10 gratis zijn is al helemaal leuk. Hartelijk bedankt voor de mooie producten en de uitstekende service.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van Pentel Energel Roller pennen en vullingen

We zijn er blij mee!

Heldere website en snelle levering

Duidelijke en snelle communicatie.

Prima, wordt waargemaakt wat er gezegd wordt.

Prima kwaliteit - snelle levering

Spullen van Pentelarts zijn makkelijk te bestellen. Goede kwaliteit voor mooie prijs. Snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle goeie service

Gewoon goed! Pakketje was er de volgende dag. En hele fijne brush pennen.

Uitstekend!

Heel makkelijk om te zoeken naar wat u wilt, Snelle levering van je bestelling. Heel mooi en veilig ingepakt. Heel blij met PentalArt.nl

Prima Service!

Ondanks dat mijn bestelling in eerste instantie niet was aangekomen, is er direct een nieuwe zending gedaan.

Betrouwbare en snelle levering !

Gemakkelijk te bestellen; snelle levering

Bestelling werd snel en netjes verpakt geleverd.

Prima geholpen

Prijs,kwaliteit snelbeid van bezorgen. Het is prima voor elkaar.

Heerlijke service

Kleine bestelling, keurig geleverd

goede service, uitstekende produkten

goed telefonisch bereikbaar, goede service, behulpzame medewerker. Snelle levering, goed verpakt.

Prima geregeld alles.

Makkelijke site en snelle respons

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.