Al jaren is mijn Pentel stylo pen mijn lievelingspen. Tijdens de lockdown was tot mijn verdriet de vulling leeg. Gelukkig ontdekte ik de website van Pentelarts, en had ik de volgende dag weer nieuwe vullingen in huis!

makkelijke website, snelle bezorging

Alle prima in orde!

Snel geleverd en top pennen

prima prijs ,snel on huis

Goed kwaliteit product!

Snel bezorging!

Top service!

Er was een vulling in mijn order die het niet deed. Na een mailtje is er vliegensvlug een nieuwe opgestuurd. Helemaal super!

Supersnel!

Mijn kleine bestelling van 4 pennen had ik, ondanks alle corona-drukte bij de post, binnen 2 dagen in huis. Prima service, uitstekende pennen!

Snelle & zorgvuldige verzending en een scherpe prijs!

Snelle & zorgvuldige verzending en een scherpe prijs!

Overzichtelijk

Goede ervaring omdat ik direct kon vinden wat zocht. Alles was op voorraad. Mis gel pennen die ietsje duurzamer zijn dan het BL-77 model.

Leuk met texiel krijtjes aan het spelen..

Leuk en makkelijk..

Snel en goed verzonden

Website mag iets overzichtelijker

Supersnelle levering.

Ik had niet verwacht dat ik het zo snel zou ontvangen. De gelpennen zijn ook super!

Snelle en goede levering

Wat een snelle en goede levering.

Fijne pennen en snelle levering!

Heel blij met mijn pennen. Ze zijn top voor handlettering!

Ik kreeg mijn bestelling binnen twee dagen, ik had een verkeerde postcode ingevoerd maar met de mail hadden ze hem gecorrigeerd en kreeg ik hem Alsnog. Ik was zeer blij :D Ook kon ik qua potloden en pennen alles vinden. Ik raad jullie ook aan met l de andere arts suplies te beginnen te verkopen van dit merk.

De pennen zijn heelhuids en snel aangekomen!

Al jaren is de Pentel de enige pen die ik gebruik (behalve af en toe een vulpen). Ik was blij om te ontdekken dat ik nieuwe pennen online kon kopen.

Snel & correct

Snelle levering (de volgende dag). Goed verpakt.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Website snel gevonden via Google chrome en eenvoudig kunnen bestellen. Fijn ook dat er geen extra verzendkosten in rekening worden gebracht

Snelle levering, goede prijs

Duidelijke site, voldoende assortiment

Super service!

Onlangs voor het eerst wat besteld bij Pentelarts. Ik had een vraag over mijn bestelling en er werd bijna direct gereageerd op mijn mail. Ook nadat bleek dat er iets niet in orde was met een deel van mijn bestelling, werd dat super snel en goed opgelost. Al met al, top service en Tot de volgende bestelling!

Fijne winkel

Snelle en nette levering

Snelle verzending. Top kwaliteit

Had 4 pennen besteld in aperte kleuren. Zien er goed uit en schrijven heerlijk. Ik kom terug.

Lageweg 39

2222AG Katwijk aan Zee

Over Pentelarts.nl

Pentelarts is de officiële importeur en distributeur van Pentel producten in Nederland en al meer dan 50 jaar actief.