Beste Hanneke, wat jammer om te horen dat jullie de druppels niet lekker vinden. We hebben best veel fans die de extra vierge olijfolie wel lekker vinden maar begrijpen dat niet iedereen dat lekker vinden. Als tip, kan je de Olive Drops in yoghurt, pap of zelfs op je brood druppelen. Omdat je maar 5 druppels nodig hebt, merken de kinderen niks van.
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met voedingssupplementen die natuurlijke ingrediënten bevatten. De producten van Laveen™ zijn SKAL gecertificeerd, niet op dieren getest en hebben het FSSC 22000 Certificaat. Ze zijn ontwikkeld door die gedreven moeder die maar één ding wil: Met haar voedingssupplementen de gezondheid van gezinnen ondersteunen. Alle Laveen™ supplementen zijn: - Gemaakt van biologische basis - 100% Natuurlijk - Geschikt voor vegetariërs - Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in Nederland - Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen - Zonder soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij