Hi Bahar, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben je beoordeling gelezen en waarderen je bijdrage. Helaas voldoet deze niet helemaal aan onze richtlijnen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je woorden hebt gebruikt die een claim maken over een product dat niet is bewezen of niet is toegestaan of dat je de prijs of aanbieding van het product hebt genoemd. We hopen dat je je review wilt aanpassen, zodat we jouw mening alsnog kunnen delen met anderen. Met gezonde groet, Laveen
Originele beoordeling
Beste Rumana, Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Dat is heel ongebruikelijk en we willen het voor u rechtzetten. We nemen snel contact met u om een passende oplossing te vinden. Met gezonde groet, Laveen Klantendienst
Originele beoordeling
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met voedingssupplementen die natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle Laveen™ supplementen zijn: - Gemaakt van biologische basis - 100% Natuurlijk - Geschikt voor vegetariërs - Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in EU - Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen - Zonder soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij