Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vega multi mama gedurende zwangerschap geslikt en heeft enorm geholpen. Zeker één aanrader!
13 August 2024
Mella
Tilburg
Heel goed en puur en Bio. Na verschillende geprobeerd te hebben ben ik bij Laveen gebleven.
6 November 2023
Henriëtte
Spa
My kids love the tast of weerstand drop. On time delivery, high quality products compare with other brands.
29 October 2023
Rhon
Den Haag
Fijne toevoeging aan mijn supplementen, enkel miste ik qua gebruiksaanwijzing wanneer ik de supplementen het beste kon innemen. Gelukkig kreeg ik snel reactie op mijn vraag hierover via instagram, heel fijn!
26 October 2023
Carolien
Heerenveen
Heel blij dat ze het gebruik van plastic beperken. De vitamines werken goed en ben blij met de navulverpakkingen.
23 October 2023
Jessica
Hoorn
Ik gebruik Laveen al jaren en ben ontzettend tevreden. Mijn man slikt dagelijks trouw zijn vitamientjes van Laveen.
21 October 2023
Mae
Enkhuizen
De producten van Laveen gebruik ik voor mijzelf en voor mijn dochter. Wij vinden het fijne producten die ook nog eens puur zijn. Het is een goede aanvulling. Zeker nu de winter er weer aan komt zorgen we voor een extra ondersteuning.
3 October 2023
Margriet
Scherpenzeel
Ik gebruik het nu ongeveer 20 dagen voor mijn baby en ik ben erg blij dat we geen constipatieproblemen hebben. Dank je laveen
27 September 2023
Rabiya
France
Thank you so much for creating this line of vitamins and supplements. I’m very happy that there are no unnecessary ingredients in them and no plastic :)
Rhoanne
Voorschoten
Ik gebruik de rust en relax nu al n tijdje en dit bevalt heel goed.
Cindy
Heemstede
Bestel hier altijd mijn vitaminen, snelle levering en hoge kwaliteit. Ik ben tevreden.
Fan
Rijswijk
Top product! 100% natuurlijk en werkzame ingrediënten. Graag meer refills maken.
Roos
Rotterdam
Heel tevreden met de Rust & Relax. Ik slik hem zelf en geef het ook aan mijn zoon van 9. Voldoet aan de verwachting.
Marjon
Den Haag
Ik ben heel tevreden met Laveen. Mijn kinderen nemen ze zonder probleem in. Fijn dat er wordt gedacht over duurzaamheid. Ik sta hier helemaal achter!
Deborah
Laren
Ik ben sinds 2018 trouwe klant bij Laveen. Het is betrouwbaar en de producten zijn oprecht goed. Je proeft en voelt het verschil. Voor mezelf gebruik ik al een tijd de Vega Multi Compleet en voor mijn kinderen de Multi Drops (dagelijks) en Weerstand Drops (wanneer het nodig is)
Patrick
Utrecht
I have been using Laveen ever since I found them online. I like that there is nothing unnecessary added. Just vitamins on the base of olive oil. There is less single use plastic than in other vitamins. The vitamins are in glass jars and vitamin D has a plastic cork. The pricing is also a bit cheaper than on other vitamins so it's definitely a win-win!
27 June 2023
Loviisa
Mantgum
Fijn om mijn kinderen 100% natuurlijke vitamines te kunnen geven.
4 June 2023
Esther
Nieuwleusen
Ik ben tevreden met het product die ik bij jullie hebt besteld. Maar bezorging was heel heel slecht bedrijf waarmee jullie werken kan ik gwn 1 geven als cijfer zo slecht dus. Helemaal geen bericht gaat wnr ik zo binnen krijgen ik heb zelf moesten bellen naar bedrijf waar mijn pakketje was en ik hoor van hun dat die bij afhaalpunt is geleverd hoe dan terwijl ik op mijn pakketje wacht en thuis ben. Ik heb bij hun ook aangegeven dat ze heel slecht bedrijf waren en dat ik klacht gaat indienen. Maar degene die ik aan de lijn had mijn klacht ook niet serieus genomen zo slecht dus!!!!
Rukiye
Denhaag
Gemak in het gebruik gecombineerd met gezonde vitamine zonder onnodige toevoegingen. Mijn kids zijn niet anders gewend en vinden de druppels een onderdeel van de dagelijkse routine.
Saskia
Amersfoort
Heel handig om in bv het drinken te doen. Makkelijk te doseren
Laurien
Terschuur
In mijn natuurgeneeskunde praktijk pure4us adviseer ik altijd de vitamine D3+K2 van Laveen. Hier zijn al hele mooie resultaten mee behaald.
29 May 2023
Esmee Michelle
Anna Paulowna
In het algemeen ben ik erg tevreden met Laveen producten. Ik heb bijna alle druppels en capsules thuis. Alleen tijdens het laatste bestelling stukke flacon Ontvangen. Er is meteen een nieuwe opgestuurd en het probleem is opgelost.
29 May 2023
Ebru
Zaandam
Fijne producten. Zonder onnodige toevoegingen. Er was een foutje met de levering. Contact opgenomen met de klantenservice en dit is heel correct opgelost. Super service! Het zijn hele fijne goede producten.
26 May 2023
Laura
Lieshout
I always buy this brand as the ethic is so good and we really see the benefits of the vitamins. My nails are longer and stronger which shows they are working. Very happy with these products. Hoping Laveen will bring out a calcium supplement soon :)
24 May 2023
Rhoanne
Voorschoten
Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met voedingssupplementen die natuurlijke ingrediënten bevatten.
Alle Laveen™ supplementen zijn:
- Gemaakt van biologische basis
- 100% Natuurlijk
- Geschikt voor vegan en vegetariër
- Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in EU
- Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen
- Zonder soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij
Zuid Hollandlaan 7
2596AL Den Haag