Prettige tabletten

Fijne tabletten die makkelijk doorslikken. Heel fijn dat het dierlijk vrij is en toch alle belangrijke stoffen bevat voor de zwangerschap.

Kwaliteit spu

Het concept is simpel, biologische olijfolie en vitamines. Smaak is niet overheersend. Je proeft de kwaliteit van de olijfolie. Ik wou dat er meer producten zijn!

Minder zoet & méér goed!

De vitamine druppels van Laveen zijn een hele goede uitkomst wanneer je zoekt naar een product (voor je kleintje) met minder zoetstoffen. Veel minder. De druppels die wij voorheen gebruikten hadden alleen al een enorm zoete geúr. Wij zijn dan ook blij met de producten van Laveen. Daarnaast zijn de vitaminen zo gegeven, enkele (3!) druppels zijn al genoeg en vloeien gemakkelijk uit het glazen potje.

Eerlijke multivitamine!

Vitamines die ik met gerust kan inemen voor mij en mijn ongeboren kind! Het was super snel verzonden.

Eerste beoordeling: Slecht. De seals waren beide open. Update: Ze hebben contact met mij opgenomen en gezegd dat ze nieuwe vitamines zullen opsturen. Ik ben nu zeer tevreden.

Snelle levering en zeker weten een fijn product.

De baby is nog onderweg maar het bestellen ging makkelijk, de levering was snel en het is een product zonder overbodige toevoegingen dus dat zal zeker weten goed zijn.

Pure vitaminen!

Wat houd ik hiervan! Puur, zonder toevoegingen!

Fijn spul

Hele fijne vitamines!! Fijn idee dat er geen troep in zit. Zeker met borstvoeding voelt het gewoon goed geen gekke dingen te hoeven geven. Enige nadeeltje vind ik het toedienen, soms duurt het echt heel lang voor de eerste druppel uit het flesje komt en gaan ze daarna zo snel dat je er vaak 1 of 2 teveel geeft

Mooi product!

Ik heb het nog niet kunnen gebruiken omdat de baby nog niet geboren is maar ik heb er wel een goed gevoel bij. Het pakketje was trouwens ook leuk verpakt!

Zeker een aanrader!

Snelle levering. Ik gebruikte altijd ander merk vitamine D. Sinds ik Laveen heb ontdekt koop ik alleen van Laveen vitamine D dorps voor mijn baby en multivitamine voor mijzelf aangezien ik borstvoeding geef, het kan ook gebruikt worden tijdens de borstvoeding. De reden is de ingrediënten het is vertrouwelijker zit geen rare troep in.

Ben zo blij met deze vitaminen

Baby hoeft maar weinig drupjes in vergelijking met andere vitamines

Aanrader!

Mijn zoon van 8 maanden vindt de Olive Drops super lekker. Hij doet zijn mond wijd open en vraag naar meer! Een flesje gaat best lang mee in vergelijking met andere merken

Fijn natuurlijke druppels èn geen suiker. Wel vieze smaak!

Natuurlijke druppel en met name zonder suiker. Dat is de reden waarom ik ze besteld heb. De mama pillen bevallen heel goed! De druppels daar en tegen hebben een heel vieze smaak, multivitamine en vitamine d en k. Van jong tot oud vinden we het vies!

mooi verpakt en snelle levering

Super fijn en natuurlijk supplement!

Is iedereen aan te raden. Super voor de kleintjes onder ons. Als voedingscoach sta ik helemaal achter deze supplementen!

Multivitamines voor zwangere vrouwen

De Growing Bubz waren al heel goed maar ik was benieuwd naar de nieuwe multivitamines voor zwangere vrouwen. Het is nu in capsule vorm wat makkelijker te slikken is. Fijn dat er geen vulstoffen inzitten!

Very fast and great product

Awesome

Gebruik niks anders!

Net me tweede bestelling afgerond, gebruik niks anders voor m'n kindjes! Vrij van alle schadelijke stoffen! Topspul! Maar helaas word het erg duur met verzendkosten.. Eerst betaalde ik rond de 15€ en dat is nu rond de 20€. Dus misschien toch even een goedkoper alternatief zoeken !

Makkelijk bestellen en snel in huis

Top producten!

Hele fijne vitamines voor de baby.

Fijn natuurlijke en compleet

Heel fijn dat dit product actief foliumzuur bevat. En 1 pil voor een compleet pakketje. Tip is wel om dit na het eten in te nemen. Ik nam het vooraf en werd beetje misselijk ervan. Na een maaltijd nergens last van!

Snelle levering, duidelijke productinformatie

Nvt

Super!!

Onwijs snelle levering. Mooi verpakt en de klantenservice onwijs vriendelijk en reageert snel. En de producten zijn fantastisch

Goede producten en snelle levering

X

Netjes altijd

Goede communicatie klanten service

Zuid Hollandlaan 7

2596AL Den Haag

+31 (0)70 21 53 140

Over Laveen

Bij Laveen™ houden wij ons intensief bezig met voedingssupplementen die natuurlijke ingrediënten bevatten. Alle Laveen™ supplementen zijn: - Gemaakt van biologische basis - 100% Natuurlijk - Geschikt voor vegan en vegetariër - Ontwikkeld, geproduceerd en verpakt in EU - Zonder onnodige ingrediënten en vulstoffen - Zonder soja eiwitten, gist, synthetische conserveringsmiddelen, kleur en smaakstoffen en glutenvrij