Beste Asheley, Wat jammer om te vernemen dat uw bestelling niet op tijd gearriveerd was. Zoals aangegeven op onze website heeft de Franse milieu sticker een levertijd van 10 dagen tot 4 weken. Het digitale vignet hebben wij binnen 48 uur naar u verzonden. Dit is blijkbaar niet aangekomen. Heel vervelend natuurlijk. We willen graag contact met u wat er gebeurd zou kunnen zijn en of de fysieke milieu sticker ondertussen is aangekomen bij u. Wij zorgen er altijd voor dat er geleverd wordt. Alvast bedankt voor uw reactie.
Beste Sander, Ik kan uw bestelling niet terug vinden in ons systeem. Zou fijn zijn als u contact met ons opneemt door te bellen op 020-2149577 of te mailen op klantenservice@vignetbestellen.nl, wij leveren altijd en anders krijgt natuurlijk uw aankoopbedrag terug. Ik hoop dat u contact met ons opneemt. Met vriendelijke groet, Thijs Klantenservice vignetbestellen.nl
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
VignetBestellen.nl is een bestelhulp die Nederlandse voertuigbezitters helpt met het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) per post ontvangt.