Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt over het algemeen een positieve tendens met duidelijke informatie en een vlot bestelproces. Veel klanten waarderen snelle service, eenvoudige procedures en betrouwbare levering. Een klein deel noemt zorgen over de kwaliteit van de sticker en de prijs, maar deze punten nemen de algemene tevredenheid niet over. Over het geheel genomen blijven ervaringen gericht op efficiëntie en behulpzame ondersteuning.
Nette beantwoording vragen via telefoon, goed bereikbaar. Hopen dat de afhandeling net zo gaat.
18 June 2026
Ben
Kronenberg
Ik kom er net achter dat dit een tussen persoon is en gebruik/ misbruik maakt van de mensen die niet precies weten waar ze het vignet mogen opzoeken. Uiteindelijk betaal ik ruim €25,- meer. Dit is de juiste Franse site. https://www.service-public.gouv.fr/particuliers/vosdroits/R44284
16 June 2026
Patrick
Amsterdam
stikker bij het verwijderen van de folie gescheurd, natuurlijk aan te raden eerst de video te bekijken, vignet-besetellen.nl gebeld, uitleg gekregen, stikker wordt direct opnieuw aangevraagd, dit zonder kosten, echt top!
22 May 2026
Theo
Nuenen
De informatie is zeer duidelijk en het bestellen gaat snel en makkelijk. Er is geleverd wat is beloofd, dus de service waar je voor betaalt is gewoon goed. Dank daarvoor.
21 May 2026
Paul
Landgraaf
Zeer duidelijk te bestellen en makkelijk
5 March 2026
Leen de Mos
Zwijndrecht
Ik ben heel goed geholpen voor de aankoop van de Franse milie stikken
4 March 2026
F w van der wal
Dokkum
Makkelijke aanvraag, eenvoudige betaling. Al meerdere keren van dit bedrijf gebruik gemaakt en het werkt prima.
19 January 2026
R.P.A. de Loos
Eemnes
Aanvraag gedaan voor een vignet naar Oostenrijk. Super fijne en goede service. Vignet was binnen no-time geregeld. Geen gedoe! Aanrader voor iedereen die goed, snel en vanachter zijn computer wil worden geholpen
9 January 2026
Edwin Wenink
Hoef en Haag
Zeer tevreden over dit bedrijf
25 November 2025
Yolanda
Terheijden
Via paar vragen en die beantwoorden word ik zo door bestelproces geleid. Werkt goed.
5 November 2025
Marinus Paulissen
Breda
heel snel geregeld en gemakkelijk
24 October 2025
jacko van harn
sluiskil
De E-sticker werd geleverd met het kenteken op een thermoprint stickertje. Dit is niet duurzaam en volgens TUV niet toegestaan. Bovendien kan de geleverde sticker niet aan de binnenkant vd achterruit geplakt worden. 20 euro door het putje. Jammer.
9 October 2025
Makkelijk en snel
9 July 2025
M.
HARDERWIJK
Heel goed website aanbevolen..
7 July 2025
Fernando Valiente
Gorinchem
Milieusticker voor Duitsland is bij andere aanbieders goedkoper, zelfs na aftrek 10% korting.
29 May 2025
Ingeborg Gries-Jansen
Arum
Bij deze dikke 5 sterren. Had een probleem met mijn sticker maar Vignetbestellen.nl heeft mij super goed geholpen. Dikke 5 Sterren verdiend
28 May 2025
Bjorn
Dendermonde
Ik had iets in een mail niet begrepen en vond het tegenstrijdigige info lijken. Ik appte erover en werd meteen netjes gebeld en er werd exvuus gemaskt voor de verwarring en ik werd bedankt dat ik ze op .dat foutje in de mail attent maakte.. Verder werden de vragen die ik had vriendelijk en duidelijk beantwoord en omdat ik door 3 landen zal gaan met de auto werd er goed met me meegedacht en werd goed advoes gegeven .. ik.ben zeer te spreken over Vignetbestellen.nl en kreeg vlot telefonisch contact en goed advies en er wordt na betaling vlot geleverd en ik kan hier lekker betalen met IDEAL .
6 May 2025
Nora
Soest
Na enige moeite is het toch gelukt.
7 April 2025
wim Meddeler
Hengelo
fijn om zo je vignet en meerdere dingen zo te bestellen
12 February 2025
Willem Leerentveld
Schiedam
De zwarte houder ziet er prima uit. Wanneer we de tolbadge niet gebruiken staat het een stuk mooier dan de witte.
7 February 2025
Berthus
Rotterdam
Superieure actie en reactie
1 February 2025
T
Rockanje
Snelle reactie. Perfect. Met de nodige info.
15 January 2025
Guy
Meise (B)
VignetBestellen.nl is een bestelhulp die Nederlandse voertuigbezitters helpt met het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) per post ontvangt.
Dijkleger 93
4131 MA Vianen