Beste Wim, Bedankt voor uw review en uw feedback! De informatie op de pagina was gedateerd en hebben het aangepast en is inderdaad zo dat er niet altijd milieuzones actief zijn in departement Drôme maar kunnen worden ingesteld aan de hand van de lucht kwaliteit. Fijn om te horen dat u een goede ervaring had bij het bestellen van het vignet voor Oostenrijk. Met vriendelijke groet, Thijs Klantenservice
Originele beoordeling
Beste Ronald, Bedankt voor uw review! Wij hebben de tekst aangepast naar "Kopie kentekenbewijs opsturen per post" en hopen het op die manier wat duidelijker gemaakt te hebben dan hoe het was. Excuus voor het ongemak en bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Thijs Klantenservice
Originele beoordeling
Beste Nick, Bedankt voor uw review en blij om te horen dat de sticker uiteindelijk wel bij u is aangekomen! Met vriendelijke groet, Thijs Klantenservice
Originele beoordeling
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
VignetBestellen.nl is een bestelhulp die Nederlandse voertuigbezitters helpt met het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) per post ontvangt.