Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt over het algemeen een positieve tendens met duidelijke informatie en een vlot bestelproces. Veel klanten waarderen snelle service, eenvoudige procedures en betrouwbare levering. Een klein deel noemt zorgen over de kwaliteit van de sticker en de prijs, maar deze punten nemen de algemene tevredenheid niet over. Over het geheel genomen blijven ervaringen gericht op efficiëntie en behulpzame ondersteuning.
Makkelijk te bestellen
22 January 2024
Ferry van ‘t Hull
Nieuw Vennep
Ik had de avond voor vertrek een vignet besteld, met aangegeven dag de volgende dag wat ook kon volgens de site. Echter hebben ze de vignet pas actief gemaakt nadat ik al op bestemming was. Hierdoor had ik in oostenrijk zelf nogmaals een vignet moeten kopen.
15 January 2024
Sander Hesseling
Doetinchem
Je leert een bedrijf pas echt goed kennen als het een keer mis gaat. Zowel Frans als Duits vignet besteld maar alleen het Franse vignet ontvangen. Na een telefoontje is dit keurig opgelost en een nieuwe opgestuurd!
10 January 2024
Gijs
Rosmalen
Nog nooit meegemaakt dat als je niets ontvangt het bedrijf niet garant staat voor een nieuw product of je aankoopbedrag terug. Wel de moeite nemen om te bellen met als alternatief nogmaals te bestellen en betalen. Ook geen factuur gezien, terwijl het wel een zakelijke bestelling is.
5 January 2024
Ellen
Rijen
Mijn voorruit blijft schoon en het systeem werkt supersnel.
2 January 2024
Ton
OISTERWIJK
Mooie envelop met duidelijke beschrijving. Snelle levering en leuke aanbiedingen
12 December 2023
Aj
Amsterdam
Duidelijkheid op de website,makkelijk te bestellen en spoedig in huis, TOP
29 October 2023
Erwin
Nijkerk
Handig en correct
11 October 2023
Bart
Elewijt
Het bestellen ging makkelijk en ze hebben fijne service.
27 September 2023
Tjerre
Zelhem
Milieusticker voor Frankrijk geregeld via Vignet-Bestellen.nl. Omdat ik 2 dagen voor de vakantie mijn nieuwe auto werd geleverd, had ik nog geen kentekenbewijs. Zeer begripvol en meegaand werd er toch een sticker verzorgd op basis van andere ondersteunende documenten. Toppers!
2 September 2023
John
Almere
waarom moeilijk doen onderweg als het makkelijk kan??
19 August 2023
Eddy Derksen
Bemmel
Klein probleem met 1e zending, wat echter direct naar volle tevredenheid is verholpen.
17 August 2023
Frank
Delft
Goedemiddag,
Dan zal het ronde folietje er niet op hebben gezeten excuus voor het ongemak.
Kunt u ons aub bellen (tussen 9:00 en 17:30) op het nummer 020-2149577 zodat wij u verder kunnen helpen , wij zullen u ook een nieuw folietje opsturen.
duidelijk omschreven
14 August 2023
Hub Vaessens
Wijlre
Erg prettig om dit mee te maken. Geweldige site waar je makkelijk alles kunt vinden over mileustickers in Europa. Alles bij de hand en zorgeloos op vakantie. ! Top !!!
10 August 2023
shishu marapin
Amsterdam
Alles goed geregeld. Binnen 2 weken het milieuvignet in huis
5 August 2023
Ans
Loenen aan de Vecht
Arriver dans les conditions générales. Le site bien expliquer.
31 July 2023
Roger
Montzen Belgique
Alles snel afgehandeld. Zeer tevreden.
26 July 2023
Rudy
Vrouwenparochie
Oke
Dave
Uden
Ik heb een fout gemaakt. ik heb een typfout gemaakt bij het kenteken. Ook heb ik de voorkant van het kentekenbewijs meegestuurd i.p.v de achterkant. Allebei mijn fout die ik had kunnen voorkomen. Wanneer "Vignet bestellen" een kleine controle had uitgevoerd, wat ik toch mag verwachten, was de bestelling niet doorgezet naar Frankrijk maar was ik door "vignet bestellen" op mijn vingers getikt. Ik denk dat ik een dergelijke conrole mag verwachten
j Maatjes
barneveld
Fijne behulpzame medewerkers
Erwin
Sint Philipsland
Behalve dat ze uitermate snel en correct leveren, waren ze ook nog zo lief om de fout in mijn bestelling die ik snel ontdekte en net op tijd meldde zomaar nog te herstellen ook. Super!!!
21 July 2023
Hanny
Garderen
Nu krijg ik serieus een flyer in 7 talen dat het nog 4 tot 6 weken kan duren…. Echt niet normaal en heel slecht gecommuniceerd!
20 July 2023
Ritchey
Breda
Super blij
16 July 2023
Jp Hurkmans
Someren
Ik had alleen de mailbevestinging binnen en de alcohol testjes per post. na melding direct gereageerd en nu alsnog met vignet op reis! dank voor snelle service
14 July 2023
Rob
Heerhugowaard
10 July 2023
Bart
Zwolle
Beste Bart,
U heeft helemaal gelijk, voor de Sloveense vignetten was dit nog niet beschikbaar maar is ondertussen wel beschikbaar gemaakt.
Bedankt voor uw review en excuus voor het ongemak!
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice VignetBestellen
VignetBestellen.nl is een bestelhulp die Nederlandse voertuigbezitters helpt met het verkrijgen van een Milieusticker Frankrijk, Milieusticker Duitsland en het Vignet Zwitserland. Wij nemen de aanvraag uit handen zodat u de officiële raamsticker(s) per post ontvangt.
Dijkleger 93
4131 MA Vianen