Response from the business owner
Beste Ad,
Ten eerste willen wij u nogmaals benadrukken dat wij de situatie betreuren hoe het is gelopen.
Wat wij inmiddels in de mail hebben aangegeven heeft de handelaar ons meerdere malen laten weten dat hij uw order echt heeft verzonden. Het pakket heeft hoogstwaarschijnlijk geen scan gekregen toen het pakket werd opgehaald waardoor uw pakket niet te traceren is. Uiteraard hebben wij contact opgenomen met DPD met de vraag of zij mee willen kijken of zij het pakket toch nog konden traceren. Wanneer een pakket geen scan heeft gekregen ziet DPD dit als een ''niet verzonden pakket'', hierdoor kunnen wij dan ook niets meer betekenen voor de klant, hoe spijtig wij dit ook vinden om te moeten melden.
Naar aanleiding hiervan hebben wij besloten u het volledige bedrag van de order terug te betalen, deze is inmiddels dan ook in gang gezet.
Wij bieden nogmaals onze welgemeende excuses aan voor de situatie en wanneer wij toch nog iets voor u mogen betekenen in de toekomst, dan vernemen wij dit uiteraard graag.
Met vriendelijke groet,
Team Motorparts-online.com