Response from the business owner
Beste Alex Keijzer,
Wat spijtig dat u dit zo heeft mogen ervaren, dat is absoluut niet onze bedoelding.
U heeft op 9.3.2026 telefonisch contact opgenomen met een van onze collega's, met betrekking tot het verkeerd ontvangen onderdeel. Naar aanleiding hiervan hebben wij contact met u opgenomen en u het volgende laten weten;
''U geeft aan een gaskabel te hebben besteld maar een chokekabel te hebben ontvangen. Wat ontzettend vervelend om te lezen, onze welgemeende excuses hiervoor.
Wij gaan contact opnemen met de handelaar en wij hopen zo spoedig mogelijk bij u terug te kunnen komen met een antwoord en een passende oplossing.
Zijn er tussentijds nog vragen en/of opmerkingen, dan vernemen wij dit uiteraard graag''.
Op 10.3.2026 hebben wij u het volgende laten weten:
''Ten eerste onze hartelijk dank voor uw geduld.
Nogmaals willen wij benadrukken dat wij het erg spijtig vinden dat u een onderdeel heeft mogen ontvangen die helaas niet bruikbaar is voor u.
De handelaar heeft ons laten weten dat hij inderdaad een fout heeft gemaakt, zijn welgemeende excuses hiervoor. Daarnaast moeten wij laten weten dat de handelaar helaas het juiste onderdeel niet meer heeft.
Ik heb u zojuist een mail gestuurd met de desbetreffende retourinstructies zodat u het onderdeel naar ons kosteloos kunt retourneren.
Zodra het onderdeel in goede orde is ontvangen zal de terugbetaling in gang worden gezet''.
Bij Motorparts-online,com werken wij met veel verschillende handelaren die allemaal hun eigen onderdelen aanbieden via onze website voor de verkoop.
De onderdelen die u dus bij ons op de website ziet staan komen niet direct van Mototparts-online.com zelf af, maar van de desbetreffende handelaar waar het onderdeel van is die onze website heeft gebruikt om dit onderdeel te kunnen verkopen.
Wij leggen de ''verantwoordelijkheid'' dus niet bij een derde partij neer, wij leggen de verantwoordelijkheid bij de desbetreffende handelaar neer waar het onderdeel vandaan komt en deze fout helaas gemaakt heeft. Wij proberen hierin ten aller tijde zo goed mogelijk in te bemiddelen zodat een fout zo spoedig mogelijk op de juiste wijze kan worden opgelost.
Uiteraard zijn wij blij te lezen dat u het retourneren als fijn heeft ervaren.
Met vriendelijke groet,
Team Motorparts-online.com