Zeer goede service

Ik had mijn onderdeel niet meer nodig,het was geen probleem voor hun om het terug te nemen. Het volgende tweedehands onderdeel zou ik weer hier kopen. Bedankt Motorparts voor de fijne communicatie.

Probleemloos en snel

Overzichtelijke site, snel geleverd

Snelle levering, duidelijke foto’s en info

Super snelle levering, bij onvolkomenheden is er goede en snelle communicatie. Top!!

Sehr schnelle Lieferung

Mein Paket war nach 3 Tagen schon da, hatten noch garnicht damit gerechnet. Der Service ist einfach und unkompliziert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Highly recommended great value and service

I’ve been using for years now and always get the same great service and value, every part has been in great condition for a used part. I recommend this site to everyone . From S Ireland

Alles perfekt

Inkl automatische Rechnung besser geht nicht….

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima zoals omschreven en snel ontvangen

Delivered quickly ahead of time

Component condition as described on site, In very good condition

I still haven't received my package

I'm still waiting it

Cbr- -Verkleidung

Gut hast gepasst, Lieferung auch gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk goed, verzending is snel zodat ik ook snel bezig kan zijn met de motor

Voorspatbord is heel binnengekomen, snelle levering, alleen stond er niet bij dat er witte vlekken op de kap zat, wat lijkt alsof het onder de lak zit. Het is maar een voorspatbord, dus zie je gelukkig niet zo heel erg. Wel erg lastig om oa andere onderdelen in de kleur die ik moet hebben bestellen, aangezien die niet veel voorkomt.

schnelle Lieferung, Ware einwandfrei

Sehr schnelle Lieferung Top Preis und einwandfrei funktionierende Ware.

Good

I ordered a used spare part for my older motorcycle, paid and received the item in the condition expected. Would happily shop there again.

Prima onderdeel, zoals verwacht

Het juiste artikel en met een paar dagen geleverd.

Gute , günstige Ware

Ware in guten gebrauchten Zustand . Der Preis war sehr fair . Die Beschreibung war sehr genau . Alles in allen bin ich sehr zufrieden . Vielen Dank , gerne wieder .

Schnelle und unkomplizierte Abwicklung

Völlig reibungslose Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed werkend onderdeel onvtnagen het is als nieuw

Ik heb achterlicht unit gekocht het zag er keurig uit en het werkt prima. Snel geleverd ook.

Snel, makkelijk, en betrouwbaar

Prettig in bestelling, en levering, eigenlijk 'normaal' in die zin ;)

Flott geliefert, Ware wie beschrieben

schnelle Lieferung gebrauchter Motorradteile in gutem Zustand, sehr sicher verpackt und versendet

mwa

onderdeel als nieuw aangeboden, doch was gebruikt. prijs was goed

Goede ervaring snelle levering

Snelle levering , product zoals verwacht

Uitlaten zijn prima

Fast and easy

I was worried at first when i saw the mixed reviewes but after a done deal i am very pleased with my experience. Super fast shipping aswell

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen