Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Matthijs,
Wij begrijpen uw reactie en uw frustratie.
Zoals in de mail te lezen is die zojuist naar u toe is gestuurd, is er helaas een fout gemaakt waardoor de mail die eigenlijk bij u terecht moest komen, naar ons zelf is gestuurd. Dit hebben wij pas geconstateerd toen u de mail stuurde met de vraag waar uw bestelling bleef.
Wij willen benadrukken dat wij dit een spijtige situatie vinden, ook al halen wij hier de frustratie en boosheid van u niet weg, dat begrijpen wij.
Uiteraard hadden wij u graag een alternatief willen aanbieden maar dit is voor Motorparts-online.com erg lastig.
De reden hiervan is omdat wij bij Motorparts-online.com met veel verschillende handelaren samenwerken die allemaal hun eigen onderdelen aanbieden via onze website.
De onderdelen die op onze website staan zijn niet alleen van Motorparts-online maar ook van handelaren die onze website gebruiken om onderdelen aan te bieden en te verkopen. Hierdoor is het erg lastig om een alternatief onderdeel aan te bieden vooral omdat we voornamelijk met tweedehandsonderdelen werken waar de handelaren vaak maar één stuk van hebben.
Wanneer een handelaar aangeeft dat het gewenste onderdeel helaas niet meer leverbaar is en de handelaar, waar het onderdeel vandaan komt, geeft aan een alternatief te hebben, dan bieden wij deze zeker aan aan de klant.
Helaas was dit bij uw onderdeel niet mogelijk waardoor wij de order moesten annuleren.
Nogmaals willen wij onze excuses aanbieden voor deze gemaakte fout en wanneer wij in de toekomst toch nog iets voor u kunnen betekenen vernemen wij dit graag.
Met vriendelijke groet,
Team Motorparts-online.com