Immer wieder gerne

Alles gut und schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Simpel, makkelijk en voldaan aan de verwachtingen

Makkelijk gevonden, Op tijd geleverd, Voldaan aan de verwachtingen

Excellent 100%

Better than the UK suppliers ,

Hele goede afstemming en mogelijkheden.

Goede communicatie snelle antwoorden.Onderhandelings mogelijkheden.

Zufrieden

Vertrauenswürdig, schneller Bearbeitung, Lifertermin eingehalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Artikel zoals omschreven, snelle levering

Prettige en vlotte afhandeling.

*****Alles bestens-Danke****

Product zoals verwacht.

Duidelijke fotos en product zoals verwacht. Erg fijn ipv nieuw voor een gebroken pootje

Ditta seria e precisa.

Ho acquistato un oggetto che mi sono accorto non andare bene x la mia moto. Chiesto quindi subito il rimborso che è arrivato pressoché subito senza alzare nessuna polemica. Molto seri e precisi.

Top en goede service

Slechte logistiek

DPD zuigt als bezorger. Hele vrijdag thuis gebleven omdat ik donderdag een bericht kreeg dat mijn bestelling vrijdag bezorgd zou worden. No show. Maandag morgen krijg ik ineens bericht dat over een half uur mijn bestelling bezorgd wordt. Een half uur van te voren! Als je zo slecht je levermoment kan voorspellen, DPD, houd dan liever je mond en geef maar helemáál geen voorspelling. Of ontsla de klojo die mijn tijd gestolen heeft. Motorparts verder oke qua onderdelen.

Hat alles gepasst, Lieferzeit des Teils etwas lange

Nach Anfrage, ob der Tankdeckel auch bei dem fraglichen Modell passt, kam schnelle Antwort und das Teil wurde bestellt. Die Lieferung dauerte etwas, vermutlich weil es aus Holland kam. Ansonsten alles bestens.

Perfekte unkomplizierte Abwicklung:)

Gerne wieder, sehr empfehlenswert.

Snelle, correcte service

Zeer tevreden. Product was correct, snel geleverd en goed geprijsd. Zeer tevreden

Competenza e veloci

Tutto bene Veloci nella consegna, competenti e Prodotto esposto bene Grazie

Snel geleverd perfect

Wont ship to me because my country isn't a member of EU..

I'm not mad, just disappointed..

• Would you recommend us? No

Makkelijk en betrouwbaar

Op de site kon ik vlug vinden waar ik naar op zoek was. Na betaling het artikel binnen 2 dagen ontvangen. Klasse!

Beide laschen vom Sitz sind gerissen

Fast der Sitz hat hinten zwei Flaschen zum festschrauben. Die sind beide gerissen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zoals het hoort, correct stuk, correcte , snelle levering!!

perfecte afhandeling

Ware schnell zugestellt und wie beschrieben, top.

Alles gut

Never use again!

Stated that my item was dispatched but then when I requested a tracking number I got told they couldn't send my item outside the EU, anything can be sent anywhere... considering it was going to cost me over £100 for shipping I do not see why it could not be sent, if the item couldn't be sent due to company policy then it shouldn't have let me purchase the item with my delivery location like every other site that I have used!!!

• Would you recommend us? No

Für mich eine der Besten Motorradteile Plattformen

Es ist annähernd perfekt. Meiner Meinung nach sollten die Artikelbeschreibungen ausführlicher sein und die Antworten auf gestellte Fragen (auf Grund aktueller Artbeschr.) könnten schneller erfolgen.

Simply the best!

Snel, eenvoudig en goede prijs. Wat wil je nog meer! Een echte aanrader!

Super verpackt, schnelle Lieferung

Habe eine große Verkleidungsscheibe bestellt, super sicher verpackt. Genau wie beschrieben! Top!!

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH