Ottimo

Ottimo, veloce

Dubbel besteld retour gestuurd, nooit geld terug gehad.

Na elke bestelling krijg je ook nog eens 50 dezelfde e-mails.

Zeer vlugge afhandeling !!!

Uitstekend.

De service (en snelle afhandeling van bestellingen) die ik tot nu toe mocht ervaren zijn héél positief.

snellle levering , goede kwaliteit

Zeer snelle levering en producten waren zo goed als nieuw . Misschien een minpuntje , alles zat verpakt in 3 verschillende dozen en het ging maar over 3 kleine onderdelen.

Snelle levering.

De omschtijving van het produkt kwam niet overeen met de realiteit. Er was sprake in de omschrijving van schade, die in de foto duidelijk zichtbaar was. Dus dat is het probleem niet. Bij nazicht is er een productiefout in de achterste montagebeugel. Beugel is schuin ingelast en maakt montage onmogelijk zonder schade aan de moto te maken. Ben dus in de veronderstelling dat dit item reeds teruggebracht werd voor dit heuvel. Ik los het wel op met inlassen van nieuwe steun. Vgr Guy

zuverlässige sehr schnelle Lieferung in ordentlicher Qualität

zuverlässige sehr schnelle Lieferung in ordentlicher Qualität

Einfach sehr gut

Die gewünschten Teile kommen gut verpackt und zügig an. So wie man es sich wünscht@

snel geleverd

makkelijk zoeken

Very quick service

I ordered a Generatort Cover for my XL1000 as I had cracked it-recieved within 4 Days.

Schnelle Lieferung gute Kommunikation

Schnelle Lieferung, gute Kommunikation

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

What you see is what you get quickly

The part I ordered was delivered quickly as advertised in a very well done package.

Very good servive and communication

I Ordered the wrong part, and they were very friendly and good with me fixing it up. Great service!

snelle levering en degelijk verpakt.

top

Sehr gute Abwicklung herzlichen Dank.

Schnelle Lieferung und hervorragend Abwicklung. Jederzeit wieder.

Sehr gut

Hatte schon Wochen lange einen Tank geber, Für meine Yamaha xjr 1300 rp02 Gesucht und MotorParts IST PREISLICH DER BESTE SHOP JUHUUU ich hab denn Tankgeber sofort nach der Arbeit eingebaut und er funktioniert einwandfrei Danke an TEAM MotorParts LG Herbert

Overzichtelijk en snel

Hier kan je echt de goedkoopste pre-used motor onderdelen van Nederland vinden.

Supersnelle levering!

Bestelling ging soepel en levering was supersnel. Een aanrader voor een ieder die van goede service houdt en waardeert.

Schnelle Lieferung, und top Produkt

Habe ein gebrauchtes Ersatzteil bestellt. Der Preis war unschlagbar. Das Ersatzteil würde ich fast als neuwertig beschreiben. Werde aufjedenfall wieder etwas bestellen.

Snel en precies

Linker spiegel tuono. Klein onderdeel. Maar gigant v een doos. Dus beetje bijzonder

Top !

Origineel remhendel voor mijn motor, zo besteld en een paar dagen later in huis

Wat je ziet is wat je krijgt.

Wat je ziet is wat je krijgt. Geen onzin. Gewoon een normale prijs voor een gebruikt Onderdeel.

onderdeel met goede prijs snel geleverd

onderdeel is compleet en snel geleverd

Prima geholpen

Goede service voor nette prijs

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH