Hat alles gut geklappt.

Gute Qualität, bin sehr zufrieden.

Goed, maar omschrijvingen laten te wensen over.

In tegenstelling tot Boonstra wel duidelijke fotos van het onderdeel, voor een schappelijkere prijs. Echter mag de omschrijving/classificatie van de onderdelen wel wat gespecificeerder, en geen standaard value. In mijn geval bleek het positief uit te vallen want de omschrijving "(zwaar) beschadigd onderdeel, zal eerst gerepareerd moeten worden" bleek enkel een miniscuul haarscheurtje te zijn in de behuizing van de tellerunit. Wat ik echter het meest jammere vind is dat ELK onderdeeltje afzonderlijk los wordt verkocht. Hoezo geen complete kuipsets? Of achtersubframe met zadel, kuipwerk en verlichting voor de streetfighter/caferacer/scrambler bouwers?

Vlotte verzending,artikel voldeed

Onderdeel voldeed aan verwachting

Van bestellen tot bezorgen probleemloos

Tevreden

Good

All good

prima geregeld

Het onderdeel wat ik heb besteld paste niet. Na contact een retour formulier gekregen en het onderdeel terug gestuurd. Ik kreeg binnen een week mijn geld weer terug.

Sehr professionell!

Alles Bestens!!!

Fast perfekt

Durch Zufall habe ich ihren online Shop gefunden und das war ein Glücksgriff. Ich benötigte dringend zwei Endtöpfe für meine FJR und die Auswahl an gebrauchten war zum Glück groß und fand zwei passende. Der Ablauf von der Bestellung bis zur Lieferung war problemlos und das Paket war innerhalb von zwei Tagen bei mir zu Hause angekommen. Die Qualität der Endtöpfe war exakt wie auf den Bildern Eine Kleinigkeit würde ich gerne noch anmerken. Es wäre noch hilfreicher wenn die eingestanzte Typennummer der Endtöpfe mit fotografiert würden (wird teilweise auch schon gemacht) und bis heute habe ich keine Antwort auf meine online Frage aus dem Webshop erhalten. Das sind aber nur Kleinigkeiten deshalb „nur4“ Sterne aber mit großen „+“ ansonsten wären es 5 Sterne gewesen. Vielen Dank Ingo

Produkt wie beschrieben, super verpackt und schnell geliefert!! Jederzeit gerne wieder!!

Zuverlässig

Sehr gute Erfahrung. Schnell geliefert . Sehr zuverlässig. Danke euch

Artikel nog steeds niet binnen en kreeg ook niet de contactgegevens van de verkoper

Dinsdag een onderdeel besteld, vrijdag gebeld dat het nog niet binnen was en dat ik in het weekend wilden sleutelen aan mijn motorfiets. Maar kreeg niet de contactgegevens van het bedrijf. Mevrouw zij dat het vrijdag geleverd zou zijn. Zaterdag gebeld weer, maar jullie waren dicht….Nu zondag, ik heb nog steeds niks binnen….

Niet zo in een zin te omschrijven..

Toppers!!

Prachtige onderdelen geleverd, alles origineel van Triumph.

Prima levering!

Netjes verpakt, prima geprijsd. Het is hoe is omschreven. Ik ben erg tevreden.

Had een vraag en werd heel goed geholpen door een medewerker voor de rest perfect ben erg blij met jullie

Kauf Online, Kauf Ebay

Ich habe einen Artikel über Ebay Sofortkauf erworben, Ich habe vorab gefragt, ob es außer Gebrauchsspuren noch irgendwelche Merkmale gibt, dieses wurde verneint. Der Tank hat aber auf beiden Seiten Schleifspuren von eine rutscher. Der andere Artikel entsprach der Beschreibung, der Versand war sehr schnell und Zuverlässig.

Excellent! Part came in great condition

Excellent

Gewoon goed

De beste

Stukken besteld maar ze komen in delen toe das minder goed daar zouden ze moeten aan werken grtj

snelle levering en goed verpakt.

Carburator set voor XL600V besteld. Deze snel en degelijk verpakt ontvangen. Heb de carburator set wel nog niet kunnen reviseren en installeren. Maar de eerste indrukken zijn zeer goed.

Good

Very quick packing and delivery. Product in good condition as described.

Product goed ontvangen, en snelle levering

Happy of this last purchase

Really happy of this purchase I set it up today and everything is fine BUT Last one was quite not really in good condition But I detected too late to provide comments There was scratches on some parts and other had more than half of the fixation on the back completely out ( just not present) I finally had to tes use my old damaged part and to try to glue it with some extract of yours Anyway this purchase (abs cable) was good

Lieferung schnell, Ware gut, PreisOK

Übersichtlicher Shoü mit immens vielen Teilen. Hier wird man leicht fündig. Die Preise sind OK und der Versand geht sehr schnell.. Ich habe einen Tank für eine Suzuki LS 650 gekauft. Bin zufrieden. gebrauchsspuren vorhanden aber auch beschrieben in der Artikelbeschreibung. Alles in allem ein guter Verkäufer mit überdurchschnittlichen Leistungen. Gerne mal wieder, danke :-)

Alles volgens afspraak afgehandeld

tevreden