Niet zo goed

Het item dat me werd toegestuurd werkte niet . Plus de aansluitklem was afgebroken... toch weer 45€ lichter gemaakt. Spijtig maar helaas. ********* zitten echt overal.

Super gelaufen schnelle lieferung

Finde es toll die fa is super alles perfekt funktioniert

goed beschreven en snel binnen

duidelijke site met veel foto's van de artikelen die goed beschreven zijn En het is snel thuis bezorgd

Sehr gut

Lieferung war sehr schnell Donnerstag spät Abend bestellt am Montag bei mir in Wien angekommen. Verpackt war das Teil extrem gut ,dafür war das Packet etwas schwerer und größer als gedacht . Der Preis war auch ganz okay . Ich würde auf jedenfall wieder bestellen.

Top. Aanrader

Aan te raden. Top.

Hat alles gut geklappt

Gute Ware schnelle Lieferung

Fast Delivery

5 stars, boys!

Snelle en correcte service.

Bestens kann ich nur weiterempfehlen

Benötigte Teil wurde sehr schnell geliefert und entsprach genau der Beschreibung . Alles Top !

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Heel veel aanbod daarom soms iets lastiger te filteren wat je nodig hebt. Dat mag verder weinig naam hebben want het is ook heel prettig dat de gekste dingetjes te vinden zijn. Makkelijk te bestellen en snel thuis geleverd, verzendkosten niet heel goedkoop. Al met al heel erg tevreden en daarom een 9.5 Aftersales niet nodig gehad daar kan ik niks over vertellen.

Schnelle Lieferung, Produkt wie angebildet

Die gebrauchten Teile wurden hatten die Gebrauchsspuren wie auf den Fotos abgebildet. Lieferung innerhalb zwei Tagen von den Niederlanden nach Österreich! Ware war gut verpackt.

Habe erst einmal bestellt,war zufrieden

Schnelle Antwort schneller Versand. Habe als Erstkunde aber noch kaum Erfahrung

Goede ervaringen met deze webshop

Uitlaat Suzuki GS 750L ???

Hallo, ik heb de uitlaat ontvangen. Op uw advertentie en op het etiket stond Suzuki GS 750 vermeld. Na het openen van de verpakking merkte ik direct dat er een probleem was. De codes op de geluiddempers zijn: Suzuki x3131x wat overeenkomt met een Suzuki GS 550cc. Dus de uitlaat is voor mij onbruikbaar! Heeft u een oplossing? Dank u

Alles korrekt !

Alles korrekt, Dankeschön !

Duidelijke site en snelle service

Mijn ervaring was heel goed ik heb snel mijn spullen geselecteerd en de verzending was ook heel snel

Hat einfach alles gepasst

Rundum guter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle en goede afhandeling

Snel en goed

Top bedrijf

Zeer vriendelijk,. Snelle levering. Top bedrijf

Prima verlopen

Eenvoudige opzoeking, vlotte afhandeling, transparante communicatie & snelle levering. Alles naar wens dus.

sérieux et rapidité

Très satisfait : prix honnêtes, marchandise correspondants aux photos et au descriptif, envoi de suite avec numéro de suivi, information quant aux articles indisponibles de suite, pas d'annonces mensongères....Au top

Snelle levering, groot aanbod, goede prijzen

Snelle levering/meteen verzonden (ook naar het buitenland), groot aanbod, goede prijzen

Eenvoudig en snel

Bestellen gaat eenvoudig net als betaling. Snel in huis en goed verpakt.

Abs pomp binnen 2 dagen geleverd, en in goede staat.

Toen bleek dat mijn abs pomp van mijn Yamaha Tracer 900 kapot was. Erg geschrokken van de nieuwprijs van deze pomp. In mijn zoekopdracht in Google kwam gelijk de juiste pomp bij motorparts-online naar boven. Duidelijke foto's met de juiste nummers op de pomp. Deze besteld voor een mooie prijs. Binnen 2 dagen geleverd en in goede staat gemonteerd. Storing weg en abs werkt weer als vanouds. Bedankt voor de super goede service. Ontzettend mee geholpen.

Excellent

I purchased a set of used OZ forged wheels. The delivered stuff was better than expected. No minor marks and over all great conditions. Fast shipment and professional paccking to avoid damages during transport. Thanks

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH