Prima communicatie en goede afwikkeling

De eerste keer liep het fout en had ik na drie weken nog mijn bestelling niet. Dit is echter goed opgepakt door motorparts online. En mede door de snelle en prettige communicatie werd ik goed op de hoogte gehouden over de oplossing.

Perfect parts quick delivery to the UK

I had been looking for parts for my YAMAHA FZR 1989 and luckly found the parts on Motorparts. Quick delivery and great quality 2nd hand parts. Will definitely use again when I need more parts.

Foto's geven een goed beeld van het onderdeel

Fast deliver, item as described

Fast Question response time, item was well packed, item was as described and the package was delivered quite quickly.

Schnelle Lieferung, gute Ware

Schnelle Lieferung, gute Ware. Gerne wieder!

its all OK

Freundlicher Kontakt und schnelle Lieferung !

heel goed

Alles Okay!!

alles super gut!!

Perfekt

Alles goed

Goeie spullen

Tevreden

Goed verpakt en snel geleverd

Good Service

Parts as described, only the delivery costs are a little high.

vaak gaat het goed maar ook een keer mijn geld kwijt.

redelijk

super snel

Artikel voldeed aan de beschrijving, en was snel verzonden. Hulde Hulde

good service

good and fast service, carefully packaged shipment.

Parts recieved with a week-good condition.

I ordered a Cooling Fan , Thermostat & Fan Switch for my Honda XL1000. Received them all within a week & fitted them to Bike-all worked fine-very pleased.

Alles zur Zufriedenheit

Ware war gut beschrieben und bei Lieferung auch genau so. Der halbe Stern Abzug nur, weil die Lieferung aus 2 Sendungen bestand. Wäre in einer vielleicht günstiger gewesen für den Versender und den ökologischen Fußabdruck. Ja, meiner ist auch nicht toll, da das Hobby ja nun mal nicht umweltfreundlich ist.

Een echte perfekte webshop voor de knutselaar!

De webshop heeft een geweldig uitgebreid pakket ,zeker voor mijn cbr, absoluut een aanrader..

Duidelijke website

De onderdelen die ik had besteld waren snel op de site te vinden en na de betaling snel geleverd.

helemaal ok

top

Parfait

Rapide parfait !

prachtig

prachtig verzorgde onderdelen die voldoen aan de gevraagde onderdelen.

Hat echt super geklappt.

Super schnelle und unkomplizierte Abwicklung. Fragen werden schnellst möglich beantwortet. Preis leistung mehr als gut. Ware schneller als erwartet erhalten.

Accurately described items. Easy orderIng. Fast delivery.

Can’t ask for a better service. Highly recommend

Prima levering, snel het artikel in huis

Verpakking zou beter kunnen, in de doos zaten zeer veel losse afval stickervellen ter opvulling. Los daarvan, keurige levering

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH