oki

oki

Onderdeel eenvoudig gevonden en snel geleverd

Voor een oude motor had ik een uitlaatbochtje nodig. Eenvoudig besteld en snel in huis. Perfect!

Keine Kommunikation nach Rücksendung

Nach Rücksendung keine Kommunikation mehr, kein Geld zurück nichts. Werde jetzt meinen Anwalt einschalten müssen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schnelle Lieferung, wie beschrieben!

Kompletter Elektriksatz für die Z750S. In Deutschland nicht zu bekommen. Schnelle Lieferung und alles wie im Angebot beschrieben.

Pas bonne

Description de l'objet imprécise. Quand je pose une question précise , on ne répond pas à la question, on répond vaguement. J'ai quand même pris le risque d'acheter et maintenant j'ai une pièce dont je n'ai pas usage. Je vais la mettre sur Ebay pour la revendre. Surtout et ça c'est impardonnable : la pièce est arrivé très sale, pleine de vieille graisse noire. C'est vraiment un manque total de respect pour le client et c'est pour cela que je ne mets qu'une étoile. Onnauwkeurige beschrijving van het object. Als ik een specifieke vraag stel, wordt de vraag niet beantwoord, maar vaag beantwoord. Ik heb toch het risico genomen om te kopen en nu heb ik een stuk dat ik niet gebruik. Ik ga het op Ebay zetten om het door te verkopen. Bovenal, en dit is onvergeeflijk, kwam het onderdeel zeer vuil aan, vol met oud zwart vet. Het is echt een totaal gebrek aan respect voor de klant en dat is waarom ik slechts één ster heb gezet. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

makkelijk bestellen en snel geleverd.

prima site en goed en snel geleverd. Carburateurs besteld voor een gpz kwam goed aan en compleet diende zoals aangegeven nagezien te worden en dat klopte allemaal motor rijd weer prima.

Sehr angenehmer und zuverlässiger Shop

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schneller Versand, Ware wie beschrieben, gerne wieder!

Schnelle Lieferung und netter Kontakt, Ware wie beschrieben, vielen Dank und immer wieder gerne. Mit freundlichen Grüßen Michael Schwarze

uitstekende service

uitstekende service, dank U.

Package didn't arrived

Hallo. I didn't recieved the package, courier left message that no one was at home ( that was ridiculous , because all the time is somebody at hause). And courier didn't show up again. On Friday 27.08 I'm going on vacations, and during two weeks nobody's can't pick it up the eventual delivery. So no, I am not satisfied at all.

Duidelijke productomschrijving, goeie foto, snel online gevonden, snelle levering en “niet goed, geld terug” garantie geeft vertrouwen.

Rapidité

Top qualité

prima.

Artikel (rempomp) was zoals de foto, keurig met afsluitdopjes geleverd en werd snel geleverd

Goede service op tijd geleverd

Alles goed

Nette levering

Prima levering van bestelde onderdelen. Alleen kwam de track en tracé later dan dat het werkelijk geleverd was. Onderdeel voldoet aan de verwachtingen.

Overzichtelijk

Goede levering

de onderdelen worden snel geleverd ,echter wat de ene dealer netjes/redelijk geprijsd noemt komt niet overeen met een willekeurige andere dealer (verschil van kwaliteit en prijs inzicht)

Snelle proffesionele afhandeling

Overzichtelijke internet pagina met duidelijke zoekopties. Makkelijk om de benodigde onderdelen te vinden en bestellen. Na bestelling snel geleverd en in goede staat! Een aanrader!

schlecht

defekte und erheblich von der Beschreibung abweichende Ware, Begründung: Sie haben 20 unabhängige Teileverkäufer und können daher nichts dafür, Ware kann allerdings zurückgesendet werden und nach Prüfung bekommt man nach 10 Tagen evtl. das Geld zurück. Preisnachlässe geben Sie nicht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

perfecte service

perfecte service en heel goede kwaliteit

prima, kwaliteit OK, vlot geleverd

Redelijk vlot geleverd

Super service

Onderdeel zoals beschreven op site. Snelle levering en goed verpakt.

Goede service snelle levering

Een vraag gesteld over een product op de site, vrij snel een duidelijk antwoord ontvangen waarna ik het product besteld heb. Bestelling op donderdagavond gedaan en deze werd op zaterdag door DHL afgeleverd. Prima verpakt en vlot bezorgt.

Precies volgens omschrijving en snel geleverd

Duidelijk omschreven op de site en snel verzonden.

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH