Snel en accuraat
Meine Erwartungen wurden voll und ganz erfüllt.
Voor dat ik mijn bestelling kon volgen moest ik eerst een account aan maken en dat ging moeilijk naar een paar keer geprobeerd heb ik de moet opgegeven
Beste Peter, Ik zie dat u op 1 november succesvol een account heeft aangemaakt en dat uw pakket inmiddels is afgeleverd maar het is natuurlijk erg vervelend dat dit zo moeizaam is gegaan. Mocht er in de toekomst iets onduidelijk zijn mag u altijd mailen of bellen, dan helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-Online.
Snelle levering en de uitlaat was nog mooier dan op de foto’s, ook een mooie prijs
Altyd prettig en snel
Spullen waren sneller binnen dan aangegeven. Goed geregeld dus.
Telefonisch wurden wir sehr gut beraten und die gebrauchte Ware war wie versprochen in einem einwandfreien Zustand.
Snel geleverd en goed product.
Goede prijs en service. Ben alleen gewent geraakt aan een vorm van pakket volgen en deze ontbrak, wat de verrassing ook weer groter maakte, het pakket was snel verzonden.
Hoi Bart, Bedankt voor je positieve feedback. Een tip voor de volgende bestelling: In je account kan je de track and trace van je bestelling vinden. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-Online
Die Gabelholme entsprachen im wesentlichen der Beschreibung auf der Homepage. Lediglich der Gummibalg des Kugelgelenks war eingerissen. Der kann aber leicht ausgetauscht werden.
Zeer snelle service
Verschil in beschrijving en onderdeel
Beste Martijn, Dat vinden wij heel bijzonder om te lezen. In uw retouraanvraag vermeldt u namelijk dat u een verkeerd onderdeel heeft besteld? U mag altijd binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retouraanvraag indienen, ongeacht de reden. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-Online
Vlotte en snelle sevice
Late reactie op mail, maar wel heel vriendelijk Mooi en goed onderdeel.
Beste Marco, Bedankt voor je bericht. We hebben jouw mail ontvangen op zaterdag en wij zijn in het weekend gesloten. Maandag hebben we jouw mail beantwoord dus veel sneller was in dit geval niet mogelijk. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het onderdeel. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-Online
Ursprüngliche Bewertung
Late reactie op mail, maar wel heel vriendelijk Mooi en goed onderdeel.
De onderdelen werden keurig netjes en snel geleverd.
Ales perfekt und schnell gelaufen. Gerne wieder.
Die Ware war wie beschrieben und der Preis absolut in Ordnung. Der Versand war superschnell Würde da jederzeit wieder etwas kaufen !
Gute Auswahl im Shop Schnelle Lieferung Teile in recht guter Qualität. Am Stecker hatte es Gebrauchsspuren die Nase gegen ein herausrutschen war beschädigt, was mich aber nicht störte, da der Stecker so gut hält, das es nicht darauf ankommt. Preis Leistung stimmt für mich. Werde Shop bei Gelegenheit gerne wieder berücksichtigen
Mooie site met goede foto's. Duidelijk. Snel geleverd.
Binnen enkele dagen in huis
Ik bestel regelmatig en pas 1 keer is het voorgekomen dat het item niet aan de voorwaarden voldeed. Dit is netjes afgehandeld en correct gecommuniceerd.
Op 3 november een zijkuip besteld en betaald. Op 8/11 bericht gestuurd dat ik nog niets had vernomen. Bestelde item is nog dezelfde dag door Motorparts verzonden en vandaag heb ik hem in goede orde ontvangen.
Hoi Gerardine, Bedankt voor je bericht. Na het plaatsen en betalen van de bestelling heb je een bevestigingsmail met factuur ontvangen. Bij het onderdeel op de website staat een levertijd aangegeven. Bij dit onderdeel was dat 6 tot 9 dagen. Je bestelling is nu dan ook onderweg. Ik zal je zo per email de track and trace sturen. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-Online
Ursprüngliche Bewertung
Op 3 november een zijkuip besteld en betaald. Tot op vandaag niets meer over gehoord of gezien. Had meer verwacht.
Alles super gelaufen und super schnell.
Goede snelle service van bestelling tot levering
Goed alternatief voor OM parts.
33 Thomas Edisonweg
Drunen 5151 DH