top service!

snel antwoord op mijn vraag en snelle verzending! Bedankt!

Goede en snelle service

Produkt was als omschreven en zeer snelle verzending met track en trace.

Snel en correct!

Frage zum Produkt schnell und korrekt beantwort, schnelle Lieferung, Ware perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alle bestelde delen worden snel geleverd en zijn exact als op de foto's

Dit was de eerste keer dat ik iets kocht bij Motorparts maar niet de laatse keer want het onderdeel was het geld waard

Heel tevreden met de geleverde onderdelen, en de snelheid van levering.

De indeling van onderdelen op de site is af en toe niet handig tot erg verwarrend. Bij sommige onderdelen is de beschrijving niet duidelijk genoeg. Bijvoorbeeld hitteschildje uitlaat waarbij niet staal of het voor de linker of de rechter pijp is, en dit uit de foto moeilijk op te maken is. Het was een aangename verrassing dat bij levering van meer dan 1 onderdeel de verzendkosten per onderdeel omlaag gaan, maar dat zie je pas in de winkelmand, of tijdens het afrekenen. Dat kan iets duidelijker gecommuniceerd worden. Het zou mooi zijn als de mogelijkheid bestaat om een aangegeven motorkeuze vast te houden. Liefst bij elk bezoek, maar in ieder geval binnen 1 bezoek aan de site. Als je een keertje te ver terugbladert moet je opnieuw je motor invoeren. Er is ergens op de site sprake van dat je de onderdelen ook zelf kunt afhalen, maar heb nergens een adres gevonden. (Dit kan natuurlijk ook aan mij liggen). Buiten deze (opbouwend bedoelde) puntjes van kritiek heel blij met de site en de service.

snel, betaalbaar en ze leveren wat je gevraagd hebt

bestelling gedaan, twijfel of het zou passen en mail gestuurd. Keurig antwoord gekregen en wat ze gestuurd hebben is precies wat besteld was voor een goede prijs. Heel tevreden

Schnelle Lieferung, Ware jedoch nicht im optimalen Zustand, aufgrund von Lagerungserdcheinungen.

Ich bestellte einen neuen Motorradsitz. Nach schneller Lieferung und unkomplizierter Abwicklung müsste ich jedoch feststellen, dass das Leder einige Partikel angesetzt hatte. Es machte den Eindruck, als sei dieser Sitz bereits längere Zeit im Lager gewesen und nicht richtig geschützt worden. Alles in Allem ein guter Service mit mäßiger Qualität. Weiterempfehlung mit Vorbehalt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

hebben ze meer versturd, dat ik heb verwacht en betaald!!!

Heel goede site en heel goede firma! Echte aanraader! Ik zal in vervolg alles bij die mannen bestellen!!!

Top, Preis-Leistung gut, schnelle Lieferung, danke.

Alles gut

alles prefect

alles zeer vlug verzonden en duidelijk beschreven

Snel geverd, duidelijke service

Aantal onderdelen kunnen vinden, 1 verkeerde besteld, zonder problemen terug kunnen sturen.

Ik had helaas zelf het verkeerde artikel besteld, maar door de prima service van motor parts mijn bestelling kunnen annuleren en binnen"no time" mijn geld terug.

zeer tevreden

zeer tevreden

Prima levering

Snel en geleverd wat besteld is.

Goede ervaring, precies zoals ik het verwachtte.

Het onderdeel was precies zoals het in de advertentie omschreven stond.

Duidelijk foto's. Makkelijk geregeld

Duidelijk foto's en omschrijving. Makkelijk en snel geregelt. Voldoet aan verwachting

Sehr schnelle Lieferung Artikel wie beschrieben jederzeit wieder

Lieferung kam sehr schnell ,die gekaufte Ware funktioniert und ist in einem sehr guten Zustand. Es gab bei der gesamten Abwicklung nichts auszusetzen.

goed verhandeld

goede levering alleen de twee delen hadden mischien ook in 1 levering gekunt ?

Alles bestens.

Unkomplizierter Kontakt. Sehr schnelle Lieferung. Ware super verpackt. Ich würde jederzeit wieder bestellen. Sehr zu empfehlen

Top Service Top Preise .Einwandfreie Ware. Schnelle Lieferung

Hervorragend. Einfach nur Klasse. Ich habe eine Vorderradfelge für meine BMW S1000xr gesucht Gebrauchte Felgen im Netz zu kaufen ist immer mit Vorsicht zu genießen. Hier werden meist geflickte verkauft. Nicht aber bei Motorparts. Hier wird nur einwandfreie Ware geliefert. Nachdem ich mich telefonisch bei Motorparts erkundigt hatte und die nette Dame mir am Telefon 14tägiges Umtauschrecht zugesichert hatte, habe ich die Felge einfach beherzt bestellt und bin nur positiv überrascht worden. Die Felge kam sicher verpackt am nächsten Tag mit UPS. Die Fracht von Holland nach Deutschland hat nur - sage und schreibe - 10 Euro gekostet. Die Felge war in einem 1a Zustand. Keine Kratzer und keine Macken. Und 50%günstiger als eine Neue. Mehr Qualität und Service geht nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijne ervaring met de verkoper

Fijne ervaring goed geholpen. Alleen de levering was een slechte ervaring van DPD via hun track en tracé is mijn pakje van de ene naar de andere depot gegaan en zelfs 2 x naar dezelfde depot

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH