Het bestelde artikel (gebruikt) ziet er prima uit en werkt perfect en voor een goede prijs! Motorpartsonline was ook snel met versturen. Jammer dat DPD een potje maakt van het afleveren, zij maken de beloofde 2 dagen levertijd werden er 10 (Vandaar 4 van de 5 sterren)
Beste R.m. Angevare, Laat ons ten eerste benadrukken dat wij het erg spijtig vinden dat u tot op heden uw bestelling nog steeds niet heeft mogen ontvangen. Wij zien dat u de bestelling op 28-12-2024 al heeft besteld en dat deze tot op heden nog niet is geleverd. Wat wij erg spijtig vinden is dat wij geen mail van u kunnen vinden waarin u aangeeft dat u uw verwachte pakket tot op heden nog niet heeft mogen ontvangen en of wij eventueel met u mee zouden willen kijken naar waar uw pakket blijft, want dit doen wij graag wanneer het langer duurt dan gewenst. Uiteraard na het zien van dit bericht zijn wij meteen in uw order gaan kijken en zijn wij de track en trace gaan volgen. Wij zien dat de handelaar uw pakket netjes en op tijd heeft verzonden maar dat deze al vanaf 31-12-2024 wordt vastgehouden bij DPD. Wat wij daarom hebben gedaan voor u is contact opgenomen met DPD met de vraag wat er op dit moment met uw pakket aan de hand is en waarom deze tot op heden nog steeds niet is afgeleverd. Uiteraard hopen wij zo spoedig mogelijk bij u terug te kunnen komen met een antwoord. Dit antwoord zal netjes naar uw mailadres worden gestuurd die bij ons in het systeem bekend is. Hopende u via deze weg te hebben geholpen en wanneer er nog vragen zijn dan vernemen wij dit uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Ursprüngliche Bewertung
Van de beloofde 2 dagen levertijd zijn er al 8 voorbij….
Duidelijke en overzichtelijke website. Het bestelde onderdeel voldeed aan m'n verwachtingen.
Prima verzending en producten zien er goed uit.
Livraison rapide
geen verrassing bij het ontvangen van de onderdelen , juist omschreven ,, eerlijke handel ,
Snelle levering en precies d juiste onderdeel
Great to deal with fast prompt delivery Item great to
ik heb een paar remschijven gekocht en hoewel er op de doos staat dat ze voor mijn motor geschikt zijn passen ze niet. volgens het serie nummer op de doos zouden niet deze remschijven erin moeten zitten.
Beste Milco, Laat ons benadrukken dat wij het erg spijtig vinden dat u een verkeerd onderdeel heeft mogen ontvangen. Zoals u weet hebben wij uw mail inmiddels netjes beantwoord en hebben wij de handelaar op de hoogte gesteld van de gemaakte fout met het verzoek hier een uitleg over te geven. Hiervan hebben wij u ook op de hoogte gesteld. Wij doen ons uiterste best om deze gemaakte fout zo spoedig mogelijk op een correcte wijze op te lossen en wij houden u hiervan dan ook op de hoogte. Uiteraard mag u in de tussentijd altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen en/of opmerkingen. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Fast delivery to the uk great comms thank you for the smooth service
redelijk snel geleverd, alleen wel vreemd dat ik 2 set's gereedschap bestelde die in 2 verschillende dozen verstuurd zijn op 2 verschillende dagen??? waarom niet beide set's in 1 doosje?
alles so wie ich es bestellt habe Danke
Snel verzending. Product voldoet aan specificatie en omschrijving. Product functioneert.
shipped same day recieved in 48hrs,but be aware i had to pay on delivery customs of £232.00 import duty i was not aware of.think should have been warned by motorparts ,made my part very expencive. would have been cheaper in uk.
Nagyon megbízható,gyors és korrekt csapat.
Envoie rapide et super prix. Merci beaucoup
Goed spul.Ik had 2 dingen gekocht die werden apart verstuurd maar dat mag best bij elkaar in.
alles bestens
Product is as described. Very fast delivery.
Keine Korekte lieferung
Lieber André, Zunächst möchten wir betonen, dass es uns sehr leid tut, dass Ihr Paket bisher noch nicht zugestellt wurde. Wenn wir den Sendungsverlauf überprüfen, sehen wir, dass Ihr Paket am 23.12.2024 an DPD übergeben wurde. So bedauerlich es auch ist, müssen wir davon ausgehen, dass DPD das Paket so schnell wie möglich an den Kunden liefert, sobald es an DPD übergeben wurde. Ihr Paket wurde bis zum 30.12. zurückgehalten und hatte seinen nächsten Scan am 02.01.2024 im Depot in DE Bad Bentheim. Unter Berücksichtigung der Feiertage kann es sein, dass der Versand länger dauert als gewünscht. Sie hätten jederzeit eine E-Mail an uns senden können, um nach dem Verbleib Ihres Pakets zu fragen. In diesem Fall hätten wir sofort Kontakt mit DPD aufgenommen und Ihnen Klarheit darüber verschafft. Dies tun wir gerne. Für den Moment gehen wir davon aus, dass Ihr Paket bald bei Ihnen zugestellt wird. Mit freundlichen Grüßen, Team Motorparts-online.com
Is goed
Part as described and full working order
Artikel was in goede staat zoals op foto's aangegeven. Snelle levering.
natuurlijk hebben ze met externe leveranciers te maken , maar vaak duurt het langer als 5 dagen , dat mag en kan sneller
schnelle lieferung der bestellten ware wie beschrieben
33 Thomas Edisonweg
Drunen 5151 DH