goed geleverd

super

super seller and fast

Excellent

God prize, parts precisely as pictured, fast delivery, not the last time i use motorpartsonline

Great

The parts were easy to find, simple to order and delivered quickly.

Positiva

Dopo un acquisto eseguito e riscontrato che le spese di spedizioni non erano comprese ,in quanto si pensava che consegnando ad un punto di ritiro non si pagava .Alla fine arrivati ad un rimborso è grazie per la collaborazione

Snel geregeld en snel binnen

In nog geen 10 min alles geregeld, juiste onderdeel en makkelijk op te zoeken! Na betaling duidelijke communicatie wanneer het wordt geleverd en dit klopte exact zoals aangegeven! Top geregeld!

Fast delivery, good comunication. Thank you.

only one thing - the part I received could be a little cleaner... :)

Genau das was ich wollte, schnell und günstig geliefert.

Erstklassiger Service: Teile sind gut zu finden, werden schnell geliefert und entsprechen voll der Beschreibung.

GOOD PARTS

NO PROBLEMS

schnelle Lieferung, Ersatzteil wie beschrieben

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven.

Alles in orde en snel

Blij van de verhandeling

snelle levering en producten zijn naar wens goed en solide verpakt

Producten zijn zoals omschreven, snelle en correcte afhandeling top

Perfect!

Top seller!

schnelle Lieferung gut verpackt.

keine anmerkungen, alles prima.

Hat alles Super geklappt

Hat alles Super geklappt.

Vollkommen zu frieden

Gebrauchtes Ersatzteil nach der Beschreibung der und Bild auf der Homepage bestellt. Lieferung war bereits am 2. Tag da. Eingebaut und alles läuft wieder

Alles top

Alles top

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel verzonden, product was zoals op foto en goede prijs

Zie titel

Bestellung und Versand super.

Ob das Ersatzteile funktioniert kann ich noch nicht beurteilen, sah aber wie neu aus. Sauber und gepflegt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte en vlotte afhandeling.

Wat beschikbaar was, werd snel geleverd. Wat niet meer beschikbaar was, werd meteen gecrediteerd.

De spullen zijn goed te controleren door de gemaakte foto's. Ik kon precies zien of alles intakt. En de verzending is super snel.

Prima website, makkelijk bestellen, lange levertijd

Onderdelen voor mijn BMW GS gekocht. Duidelijke website, goede foto’s en omschrijving, makkelijk bestellen, duidelijke communicatie over de orderstatus. De levering met DHL liet helaas nogal op zich wachten.

Good customer service and fast delivery

I have purchased several parts and it has been easy to order with fast deliveries. On one occasion there was a mistake in the order but then I received good help from customer service.

Sehr gut, Versand bisschen langsam

Bestellung gut und schnell gegangen, Versand dauerte 1 Woche. Ware gut und wie beschrieben. Bis zum nächsten Mal! Mit freundlichen Grüßen

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH