As expected and hoped

Everything was as promised and I received the item in Denmark after a few days.

Vlotte levering van correct product.

Van bestelling tot levering alles vlot verlopen. Het geleverde product voldoet aan omschrijving.

Ich kann nichts negatives berichten, vielen Dank

Alles bestens

Auslieferung könnte besser sein

Alles gut sehr schnelle Lieferung bloß die Lieferung ist vor der Haustür abgelegt worden

10/10

Ik heb onlangs wat onderdelen gekocht bij Motoparts en eerlijk gezegd, het was prima geregeld. De levering was snel, binnen een paar dagen had ik alles in huis. De kwaliteit van de onderdelen was zoals verwacht, niks mis mee. Prijzen waren redelijk, niet super goedkoop maar ook niet belachelijk duur. Communicatie verliep soepel, ze reageerden snel op mijn vragen. Kortom, Motoparts levert wat ze beloven zonder gedoe. Geen poespas, gewoon goede spullen en snelle service. Zeker een aanrader als je snel betrouwbare motoronderdelen zoekt.

Alles bestens!:)

Alles bestens!:)

Excellent !

J'avais besoin d'une pièce, trouvée sur ce site. Après paiement, je crois que dans l'heure mon colis était expédié et je l'ai reçu le lendemain ! Jamais vu une telle réactivité. Pièce arrivé comme décrite sur le site, en excellent état et très bien emballé. Rien de négatif pour ma part.

Buen trato y envio

Estaba buscando un soporte de matricula de una sport glide que no encontraba en ningún lado que no fuera la casa. El envío fue rápido, el trato y embalaje más que correctos,la atención al cliente resolvió todas mis dudas y no había fallos ocultos con la pieza. Muy recomendados.

Fantastic

Extremely fast handeling and product as described. Still don’t understand how fast it arrived at my place.

Goed verpakt

schönes Gebrauchtteil

schönes Gebrauchtteil

Tres Rapide

L'arrtiolo corrisponde,la consegna rapida come indicato sur l'annuncio .

Exact wie beschrieben und super schnell geliefert.

Der Vergaser ist in einem guten gebrauchten zustand und der Preis war passent

Alles in orde!

zeer goed

2 de hands ABS werkt

Hervorragend

Schneller Versand, top Ware- wie beschrieben. Absolut empfehlenswert!

Prima.

Snelle levering.

Professioneel!

Alles netjes afgehandeld

Goede service en snelle handeling

Mijn bestelling netjes ontvangen. Heel goed verpakt en de items zijn perfect in orde! Ook communicatie prima met deze organisatie. Ik raad aan hier te bestellen als je op zoek bent naar baar motoronderdelen

Not happy with the condition of the part received.

Unfortunately the ICU is not working it’s showing a code that indicates it needs to be replaced.

• Would you recommend us? No

Könnte besser sein

Das bestellte Teil passt nicht. Ich habe per E-Mail reklamiert. Ich kann das Teil auf eigene Kosten nach Holland zurückgeben. Ich habe es heute zurück geschickt. Mal sehen wenn die Gutschrift kommt. Bestellt eine Zündspule für Bandit 1250, Geliefert eine Zündspule GS? 1000.

DPD slechtste vervoerder

Bestellen prima, verwachte levertijd prima. Maar nu na een week bestelling nog steeds onderweg ondanks 'verwachte levering' volgens DPD 3 dagen geleden. Zou dan uiteindelijk gisteten geleverd worden maar nog steeds niks. Mijn advies, stop met deze vervoerder en ga naar DHL of Post NL.

Vriendelijke mensen, alleen moeilijk te bereiken

Schnelle Lieferung. TOP.

Ware wie beschrieben, hat alles Reibungslos geklappt. Kann ich auch jeden Fall weiterempfehlen.

Netjes en snel.

Nette afhandeling en snelle verzending. Goed ingepakt

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH