Filters

10

Snelle levering product als omschreven

Goed

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Als enige nadeel van jullie format is het elkaar nadoen in de prijsvorming, wat in mijn beleving een prijsopdrijvend effect heeft. Voorbeeld: al een paar jaar wordt het quickshifter schakelsysteem van de BMW LC boxers verkocht voor € 205. De enige invloed op de prijs lijkt de inflatie te zijn, wat er nu voor zorgt dat het goedkoper wordt. Zelfde prijs is eigenlijk een vorm van kartel gedrag. Verder een gestroomlijnde club van deelnemers en is de service vanuit jullie zelf toegankelijk en klantgericht.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel !

Snel verstuurd en snel ontvangen en producten zoals onschreven !

  • Aanbevelen? Ja
10

Preciso e rapido no envio.

Esta é a segunda vez que compro e voltei a ficar satisfeito.

  • Would you recommend us? Yes
9

nice experience

serious, simply, very much parts all years, not just new bike....i love it i m levaing to Reunion island, feench department, near of Mauritius and South Africa....So, world is little.

  • Would you recommend us? Yes
9

Rapido y eficad

pedido 2 escapes SS 750 ,IMPECABLES , envio rapido ,todo perfecto

  • Would you recommend us? Yes
2

Paket nicht erhalten und auch wenn der Hauptfehler beim Zustelldienst liegt, wird nicht kommuniziert

Leider ist mein Paket nicht angekommen. Dieser Fehler liegt in erster Linie beim Zustelldienst. Ich habe Motorparts als Auftraggeber für das Paket jedoch in Kenntnis gesetzt und die angeforderten Dokumente umgehend zugesendet. Dann kam nichts mehr. Keine Erstattung, kein Ersatz. Nun sind 10 Tage vergangen und ich habe Motorparts einen Reminder zukommen lassen.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Response from the business owner

Guten Morgen, Vielen Dank für Ihre Nachricht. Die Untersuchung Ihres Pakets begann am 17. Januar. Die 10 Arbeitstage, die DPD für die Untersuchung angibt, sind also noch nicht verstrichen. Wir haben DPD soeben angefragt, ob schon mehr bekannt ist und werden Sie per E-Mail informieren, sobald wir mehr Informationen haben. Mit freundlichen Grüßen, Team Motorparts-online.com

10

sehr gut

sehr gut

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Geweldig!

Bijna nieuw rek voor de motor, prijs was de helft van een nieuwe en ik heb het binnen 24 uur met PostNL ontvangen. Heel erg bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super goede interactie

Ik heb een tweede hands benzinetank gekocht bij Motorparts. De prijs was 40% lager dan bij de concurrentie. Maar de kwaliteit was 100%. Dat maakt mij een gelukkig man.

  • Aanbevelen? Ja
9

Very good

Must be a little bit careful about packaging.

  • Would you recommend us? Yes
9

Gewoon dik tevreden met wat ik heb gekocht

Het gekochte onderkuip ziet er goed uit en zoals omschreven een gebruikt onderdeel maar geen afgeknapte delen of scheuren dus hoef het alleen maar even over te spuiten en dan kan die eronder.

  • Aanbevelen? Ja
9

Fast service

All good. Good dialogue and speedy delivery

  • Would you recommend us? Yes
10

Valise moto

Livraison très rapide et très bon contact avec la société. Vraiment très professionnel...!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fast delivery!

It was easy al the way

  • Would you recommend us? Yes
9

Altijd goed!

Al meerdere keren hier besteld en ze leveren snel en de communicatie is prima.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles Gut gerne wieder!

Genau das bekommen was gebraucht wurde . TOP:

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

All you need

Fast delivery, good parts and prices

  • Would you recommend us? Yes
9

found what I was looking for shipping was fast

found what I was looking for .shipping was very fast ,although I would like to have a cheaper alternative .

  • Would you recommend us? Yes
9

As described

Great selection of parts. Quick and easy checkout process. Items were shipped in 2 separate shipments that were tracked and arrived on time. Only gripe I have is that there is no option for more affordable transportation. All in all I'm very happy with the service, the parts I received, and the overall experience. Recommended!

  • Would you recommend us? Yes
10

Nice communications

They can’t send me the item that I ordered. But they send me the refund in short time after.

  • Would you recommend us? Yes
5

teleurgesteld

Bij de omschrijving werd niet vermeld dat er een scheurtje in het zadel zit. Is op de foto’s ook niet te zien. Als ik dit geweten had had ik hem niet gekocht.

  • Aanbevelen? Nee

Response from the business owner

Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat het bestelde onderdeel niet aan de verwachting voldoet, we begrijpen uw teleurstelling. Het is uiteraard nog mogelijk om uw bestelling te retourneren mocht u dat willen. U kunt hiervoor een aanvraag indienen op de website of een email bericht sturen naar info@motorparts-online.com. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com

10

Parts as described arrived quickly and we'll packed would have no hesitation dealing with motoparts

Good experience would happily shop with motoparts online again Mark.... ireland

  • Would you recommend us? Yes
1

I received the wrong product

I purchased a power commander for my suzuki sv1000s I paid €112 for it including postage I received a Timing Retard Eliminator Something completely different and are only about €30 to buy new Very disappointed

  • Would you recommend us? No

Response from the business owner

Good morning, We are very sorry that you did not receive the product you ordered. We will send you a return label to return this part with. We will ask the dealer who delivered this part to you if he still has the correct part available. As soon as we know more, we will notify you by email. If you have any further questions you can always message us: info@motorparts-online.com. Kind regards, Team Motorparts-online.com

10

alles super! schnelle Lieferung!

alles super! schnelle Lieferung!

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kiyoh Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours