Top artikelen voor een mooie prijs

Knipperlichten en spiegels gekocht allemaal erg netjes

Exellent

Easy to find parts you need! Fast delivery

Supper

Het onderdeel is snel geleverd

Super weiter so

Schnelle Lieferung super

Bad

Paid for a complete engine to get an email a week later saying it can not be shipped even though I paid the extra shipping charge. Kind of pointless.

• Would you recommend us? No

compliance with the order

item received in excellent condition, properly packaged. I will order other pieces from you.

Ungenaue Beschreibung zur Verwendung

Scheibe für ein Motorradmodell deklariert, passt aber nicht. Beschreibung sollte detailierter bzgl. der Modellreihe sein. Artikel konnte zurückgesandt werden, bis jetzt aber noch keine Kostenerstattung erhalten.

Prima geregeld!

Had een uitlaat besteld welke helaas wat teveel beschadigingen had. Uitlaat keurig terug kunnen sturen en geld binnen een week retour mogen ontvangen. Zonder gezeur, prima geregeld!

Snel geregeld

top

nice handling, fast response time

The order arrived in perfect condition and in 3 DAYS! Amazing.

I am very satisfied with the store, I can only recommend it.

Sitzkissen für Aprilia RSV1000 R Bj. 2004

Alles verlief wie es sein sollte! Das Sitzkissen habe ich unkompliziert bestellt und bezahlt. Zwei Tage später wurde das Paket geliefert. Im Paket befand sich (sehr gut verpackt) der richtige Sitz, was nicht gant selbstverständlich ist, weil es viele Sitze für das Vorgängermodell gibt (Mille bis Bj. 2003). Ich bin sehr zufrieden und werde bei Bedarf wieder bei Motorparts-online bestellen

Alles gut gelaufen.

Sehr guter Onlineshop mit toller Beschreibung und Bebilderung der Ersatzteile.

excellent

easy order. received part quickly and as stated. Thanks

Great source of Ducati parts

Happy to receive the parts as promised.

Op zoek naar een verlaagd zadel. Zie zadel staan. Denk eens vragen of het verlaagd is. Zeggen me. Neen is een gewoon. Denk zal het maar bestellen. Komt thuis aan. Wat zit er in de doos? Een verlaagd zadel. ;)

Snel, Goed ingepakt en what you see is what you get

Gewoon top! Ga zo door!

Trage order verwerking

Een order bestaande uit 1 gebruikt product, dat op voorraad is, geplaatst op een normale werkdag rond 14.00, echter wordt dit 2 dagen later pas verzonden. Door een fout van DHL, althans dat vermoed ik, wordt de levering nog langer uitgesteld en hoop ik het product bijna een week na bestelling te mogen ontvangen. Het gaat in dit geval om een onderdeel van de koeling, waardoor mijn motor nu helaas een nog langere tijd stil moet blijven staan en de eerste ritten in het paasweekend niet mee heb kunnen rijden. Uitgaande van de foto's en de website zal het onderdeel in orde zijn, alleen de verwerking/verzending van een product uit voorraad zou toch echt dezelfde dag horen te gebeuren.

Goed bereikbaar en doen wat ze zeggen

Werd snel bezorgt en het onderdeel is perfect!

Alles vom feinsten.

Alles vom feinsten gelaufen. Super Ware erhalten. Jeder Zeit wieder.

Zeer betrouwbaar en correct

Duidelijke omschrijving en foto’s van aangeboden producten. Je weet wat je koopt. Goed verpakt en snel geleverd.

Goed product! mijn motor rijd weer

Goed product snel verzonden en mijn K75 rijd weer, ga zo door ik ben meer dan tevreden!

Snel en goed

Afspraken worden meer als nagekomen

california ev

good price and fast shipping

33 Thomas Edisonweg

Drunen 5151 DH