Heel slecht ervaring
Zeer slechte ervaring. Onlangs heb ik hier een cilinderkop besteld. Na ontvangst heb ik deze laten demonteren voor revisie. Daarbij bleek dat er 4 kleppen krom waren. Dit stond nergens vermeld in de beschrijving. Na contact mocht ik de cilinderkop retourneren. Ik had vooraf ook duidelijk aangegeven dat de cilinderkop niet gemonteerd/in elkaar was, en dat ik hem daarom ook zo zou terugsturen. Dit was volgens de communicatie geen probleem. Na het terugsturen kreeg ik vervolgens te horen dat ik mijn geld niet terug zou krijgen, omdat het onderdeel niet in dezelfde staat was teruggestuurd als waarin het ontvangen zou zijn. Dit terwijl ik hierover vooraf contact had gehad. Na meerdere e-mails zijn we helaas niet tot een oplossing gekomen. Uiteindelijk ben ik mijn geld kwijt, heb ik een cilinderkop gekocht die gebreken bleek te hebben en moet ik nu ook nog 4 nieuwe kleppen aanschaffen. Voor mij is dit een zeer teleurstellende ervaring. Vooral de manier waarop met mijn klacht is omgegaan, vind ik erg slecht. Mijn advies: wees goed op uw hoede en controleer het onderdeel zeer grondig voordat u hier iets koopt.
Beveelt niet aan
15 September 2026