schönes Gebrauchtteil
L'arrtiolo corrisponde,la consegna rapida come indicato sur l'annuncio .
Der Vergaser ist in einem guten gebrauchten zustand und der Preis war passent
Alles in orde!
2 de hands ABS werkt
Schneller Versand, top Ware- wie beschrieben. Absolut empfehlenswert!
Snelle levering.
Alles netjes afgehandeld
Mijn bestelling netjes ontvangen. Heel goed verpakt en de items zijn perfect in orde! Ook communicatie prima met deze organisatie. Ik raad aan hier te bestellen als je op zoek bent naar baar motoronderdelen
Unfortunately the ICU is not working it’s showing a code that indicates it needs to be replaced.
Good morning Simon Collins, We are sorry to hear that you received a part that is not working. Please accept our sincere apologies. Did you know that you have a 14-day return policy once you receive a part? This means that if the part is not as expected or does not match the description in the listing, you have 14 days to return the part. Once the part is received in good condition, the amount including the paid shipping costs will be refunded to your account within a few working days. We have already sent you an email with the relevant return instructions so that you can return the received part free of charge. We hope this helps you. Kind regards, Team Motorparts-online.com
Das bestellte Teil passt nicht. Ich habe per E-Mail reklamiert. Ich kann das Teil auf eigene Kosten nach Holland zurückgeben. Ich habe es heute zurück geschickt. Mal sehen wenn die Gutschrift kommt. Bestellt eine Zündspule für Bandit 1250, Geliefert eine Zündspule GS? 1000.
Guten Morgen Herr Herbert Sorg, es tut uns sehr leid zu hören, dass Sie ein Teil erhalten haben, das für Sie nicht verwendbar ist. Dafür möchten wir uns aufrichtig entschuldigen. Wir sehen, dass Sie einen Rücksendeantrag gestellt haben, der akzeptiert wurde, allerdings ohne Anspruch auf ein Rücksendeetikett. Der Grund dafür ist, dass Sie in Ihrem Rücksendeantrag als Grund angegeben haben: „Leider passt die Zündspule nicht an meine Bandit 1250 S bj2009.“ In der Nachricht, die Sie öffentlich auf Kiyoh veröffentlicht haben, geben Sie jedoch an, dass das Teil für eine GS? sei. Wenn Sie dies bereits in Ihrem Antrag erwähnt hätten, hätten Sie Anspruch auf ein Rücksendeetikett gehabt, da der Händler in diesem Fall einen Fehler gemacht und das falsche Teil beworben hat. Wir bedauern sehr, dass es so gelaufen ist, und möchten Ihnen für das nächste Mal empfehlen, die vollständige Geschichte im Rücksendeantrag anzugeben, um Missverständnisse zu vermeiden. Sobald das Teil unversehrt zurückgesendet wurde, wird der Betrag innerhalb weniger Werktage auf Ihr Konto zurückerstattet. Mit freundlichen Grüßen, Ihr Team von Motorparts-online.com
Bestellen prima, verwachte levertijd prima. Maar nu na een week bestelling nog steeds onderweg ondanks 'verwachte levering' volgens DPD 3 dagen geleden. Zou dan uiteindelijk gisteten geleverd worden maar nog steeds niks. Mijn advies, stop met deze vervoerder en ga naar DHL of Post NL.
Goedemorgen André, Wat ontzettend vervelend dat u zo lang moet wachten op uw pakket, dit is absoluut niet de bedoelding. Helaas kunnen wij geen order op uw naam vinden in ons systeem om te controleren of het pakket inmiddels al bij u is afgeleverd. Wanneer het pakket tot op heden nog niet bij u is afgeleverd willen wij u vragen om contact met ons op te nemen zodat wij met u mee kunnen gaan kijken naar wat er aan de hand is met uw pakket. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Vriendelijke mensen, alleen moeilijk te bereiken
Ware wie beschrieben, hat alles Reibungslos geklappt. Kann ich auch jeden Fall weiterempfehlen.
Nette afhandeling en snelle verzending. Goed ingepakt
Prima onderdelen, netjes verpakt en op tijd bezorgd.
snelle levering, verpakking zoals beschreven!
Immer wieder gerne wieder bei Bedarf.
Niks te klagen
Ik had een uitlaat voor mijn Yamaha XVS bij motorparts online gevonden omdat ik een wok status vreesde voor mijn huidige uitlaat ,.. door onvoorziene omstandigheden ben ik genoodzaakt mijn motor te verkopen ,.. nu zat ik daardoor ook met de zojuist aangeschafte originele uitlaat in mijn maag ,.. ik was nog binnen de termijn van retourneren, maar vond zelf de reden misschien niet genoeg voor motorparts ,.. na navraag zijn ze mij toch tegemoet gekomen en mag ik hem retourneren. Chapo motorparts ,.. ik zal iedereen die iets op dat gebied zoekt aanraden een kijkje bij motorparts te nemen ,.. want hun service is meer dan Goed . Vriendelijke Groeten Jerry M
Hatte einen Hauptständer für mein 1250 GS bestellt. Alles perfekt abgelaufen mit sehr guter Kommunikationskette. Ware wie beschrieben erhalten.
Delivery was very quick and the item was in much better condition than I was expecting. I will certainly use this shop again.
Great service thanks.
Was gut wäre, Motortyp hinterlegen, Und sie können Angebote schicken.
Vond een beetje apart dat als ik een verkeerd onderdeel heb besteld die niet past dat ik de retour kosten zelf moet betalen. Voorderest wel snelle levering en goed product.
Goedemorgen Djamiro, Wat vervelend om te lezen dat u een mindere ervaring heeft gehad met Motorparts-online. Uiteraard begrijpen wij dat het niet fijn is om een verkeerd onderdeel te bestellen die niet passend is voor uw motor en dat het nog frustrerender is wanneer u zelf de retourkosten moet betalen. Wij willen u voor de volgende keer adviseren om een vraag te stellen onder de advertentie, bij ''vragen''. Hier kunt u een vraag stellen over het onderdeel, bijvoorbeeld of deze passend is voor uw motorfiets. De vraag komt op deze manier direct bij de handelaar terecht en wordt dan graag beantwoord om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Wanneer de handelaar had aangegeven dat deze passend is voor uw motorfiets en achteraf bleek dit niet zo te zijn, dan waren de retourkosten voor de handelaar geweest. Uiteraard hopen wij dat u dit niet meer hoeft mee te maken. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
33 Thomas Edisonweg
Drunen 5151 DH