Was al jaren opzoek naar een betaalbaar goed zijkuipje. Hier gevonden en super tevreden. Ga zo door!
Motorparts-online.com is een "Top organisatie" .Zij zijn altijd bereid om klanten te helpen met hun vragen.Snelle levering goede service mijn favoriete onderdelen leverancier!
ik heb een linkerbediening aan het stuur voor moto guzzi besteld. Knipperlicht, groot klein parkeerlicht, claxon, flash grootlicht. In de omschrijving stond"licht beschadigd" Alle bekabeling was doorgeknipt en opnieuw gesoldeerd midden in de bekabeling, niet in de juiste kleurcodes en een kabel zelfs aan de schakelaar afgeknipt en niet meer verbonden. Daarna met tape alles bijelkaar gebonden Voor deze prijs en deze omschrijving verwacht ik echt iets anders. Ik ben nu zelf aan de slag gegaan om de schakelaars over te zetten naar de oude handel die ik had met de goede kleurcodes. Eigenlijk niet wat ik wilde als ik iets koop met het predicaat "licht beschadigd"
Hat alles prima geklappt.
Habe gebrauchte Bremsscheiben für Ducati 848 gekauft! Übersichtliche Webside. Artikel besser als beschrieben. Günsziger Preis; sehr schnelle Lieferung! -> Jederzeit wieder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MfG Thomas Arndt Duitsland
Sehr schneller Versand, alles reibungslos
Snelle verzending
Verzending had wat sneller gekund, verder prima.
Ik kreeg te horen dat het onderdeel aan een ander is verkocht terwijl ik al betaald had.
1 ste maal afgerekend als gast. Bij de plaatsing ontdekt wat dat mijn motor een ander jaartal is dat op de papieren effectief staat . Overjaars geleverd. Geprobeerd deze toe te voegen tot mijn account maar dit ging niet . Geprobeerd om via mail de stukken te retourneren maar nog steeds geen antwoord . Desbetreffende dienst of collega was in verlof
Producten waren niet volgens omschrijving en er wordt niet op berichten gereageerd. Levering is wel goed.
Mijn bestelde onderdeel, werd optijd en in goede orde afgeleverd. De dienstverlening kan ik dan ook als uitstekend beoordelen
Het onderdeel was gewisseld met een andere. Leverancier heeft gelbeld kort daarna om de fout te informeren. Kan gebeuren... Instructies van de leverancier gevolgd, en het verkeerd onderdeel gestuurd naar het verzend adres. Verschillende mails ([email protected]) opgestuurd (met onder andere foto's van track en trace, en kosten van de port.nl), maar geen antwoord. Telefoon contact geprobeerd met leverancier te maken, maar bleekt een antwoord apparaat te zijn, waar onmogelijk was om verder contact te maken met de leverancier... Dagen later werd ik gebel door iemand van motorparts-online. Hij vroeg als ik de verkeerd onderdeel had al ontvangen, etc... heel verhaal gedaan, waar ik de medewerkere vroeg als hun de eerder mails van mij hebben gelezen. Niet dus... Tussen in het juist onderdeel ontvangen, maar niks over het bedrag dat ik betaald heb om de verkeerd onderdeel op te sturen. Eind verhaal, zit ik nog steeds te wachten voor het bedrag. Het is niet de hoeveelheid maar de attentie. Jammer...
I ordered spare parts for the second time, and both times everything was fast and efficient.
Ware war wie beschrieben Lieferung kam wie beschrieben.
Bobine komt binnen en gemonteerd motor loopt nog steeds slecht. Halve motor gedemonteerd en op het laatst dan toch maar even de geleverde bobine doormeten. Wat blijkt de bougiekabel ligt los in de bobine. Product is teruggekomen door de verkoper en het geld netjes teruggestort.
Beste, Wat vervelend om te horen dat het onderdeel niet goed was. We hebben u ondertussen een mail gestuurd zodat u het onderdeel kosteloos kunt retour sturen. Als we het onderdeel terug hebben krijgt u van ons het volledige bedrag terug. U heeft bij motorparts-online.com altijd niet goed geld terug garantie. Nogmaals onze excuses dat u een niet werkend onderdeel heeft gekregen. Met vriendelijke groeten, Team Motorparts-online.com
Original review
Echt super snel geleverd en super verpakt ze besteden echt veel aandacht aan de verpakking een aanrader
Goed en snel geleverd
Ik had een aantal verschillende onderdelen samengesteld en besteld. Dit is keurig netjes in dozen binnen gekomen. Helaas zelf niet goed gekeken naar een kuipruit, deze paste niet bij mijn motor en heb ik zonder problemen in overleg kunnen retourneren.
Bestellen en opsturen ging snel. Het bezorgen door dpd was drama.
Am Montag, 13.09.2021 hatten wir online eine gebrauchte Motorradgabel bestellt. die Lieferung erfolgte bereits am darauffolgenden Tag. Die Gabel war sehr sorgfältig verpackt und befand sich in einwandfreiem, fast neuwertigem Zustand. Ich kann diesen Händler uneingeschränkt weiterempfehlen.
Product zoals omschreven en zeer goed verpakt en snel verzonden
33 Thomas Edisonweg
Drunen 5151 DH