Thank you for your message. Collection of parts is not possible at all dealers. For engine blocks as well as frames to be shipped abroad, we may unfortunately have to ask for an additional payment for shipping costs in advance as fuel costs fluctuate greatly. Your full payment has been returned to you. Kind regards, Team Motorports online.
Beste Rene, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het ontvangen onderdeel niet naar verwachting is. U kunt in zo een geval altijd gebruik maken van de 14 dagen herroepingsrecht. Met vriendelijke groet, Team Motorparts-online.com
Originele beoordeling