A very easy experience

A great price for a very hard to find seat. One small 1 cm tear but an easy fix. Seat base looks in very good condition.

Korte duidelijk omschrijving, verwacht geen zgan onderdelen.

Das Teil entspricht den Abbildungen und wurde schnell geliefert.

Das Foto mit dem Typenschild war sehr hilfreich.

Snelle levering, perfect kwaliteit

The best

Heel snell en ik ben egt blij met mijn bestelling bedank

Hilfsbereit und schnelle Lieferung

Hilfsbereit und schnelle Lieferung der Artikel.

Alles super, gerne wieder.

Es hat alles geklappt, Artikel wie beschrieben. Gerne wieder.

Alles super, sehr schnelle Lieferung

Alles super, sehr schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung bei guter Qualität

Schnell, gut, preiswert

correcte firma, maar DPD bezorging zeer louche

Correcte onderdeel besteld op overzichtelijke website. Snel behandeld door motorparts-online. De leverings service van DPD laat echter te wensen over. Track en trace voorziet een uur van levering... 5 personen thuis aanwezig...geen bezorger gezien en ineens mail dat pakje niet geleverd kon worden. Af te halen in parcel pickup point. Echter heb ik betaald voor thuislevering. DPD opgebeld )betaal nummer ook nog) duurt een eeuwigheid voor ik iemand aan de lijn heb... En dan is het volgens hun overmacht.. de parcelshop ligt echter niet ver van thuis. Dus nog zelf kunnen gaan halen. DPD zou ik niet gebruiken om te verzenden

Duidelijk

Schnelle Lieferung.

Habe sofort gefunden, was ich gesucht habe. Wurde sehr schnell und gut geliefert und entsprach den Anforderungen. Gut aufbereitet.

MOTORPARTS-ONLINE LA SOLUTION

Motorparts est LA SOLUTION quand on ne veut pas payer le prix neuf de pièces motos, mais de pièces d'occasions parfaitement fonctionnelles qui font tout à fait l'affaire, en fonction des besoins de chacun. Ma moto ayant bientôt 30 ans, en 2027, pour une Honda CBR 900 RR, SC33, les pièces de Motorparts me conviennent absolument et je recommande Mororparts et toute son équipe à 100% pour son sérieux, professionnalisme et délais de livraison super rapide. Merci à toute l'Equipe Motorparts et bonne continuation de la part d'un client très satisfait de France, Pierre

Alles was zoals omschreven

Alles was zoals omschreven, plus heb ik een mail gestuurd met vragen over d schade, en ook dat klopte allemaal.

heel goed

Ik had haast met mijn onderdeel dus stuurde een mailtje na het plaatsen van de bestelling met als resultaat dat het deel nog eerder in bezit was dan de factuur en verzendbevestiging!

Snelle levering, items zoals beschreven

Super snelle levering en de aangekochte items waren perfect zoals op de foto.

Product geleverd zoals afgebeeld

Ik was op zoek naar een andere radiateur voor mijn CB1000 uit '94. Gelukkig kon ik hier slagen.

Fast and trouble free delivery, good communication!

Fast reaction on question with excellent response! Fast delivery.

Artikel wie beschrieben angekommen

Schnelle Lieferung, alles prima, gerne wieder

Good

Good and fast delivered

Perfect!

I found a really really rare part on this website and everything goes perfect, fast delivery, good price, thank you very much!

Teile entsprechen der Beschreibung und wurden schnell geliefert.

Top, schnelle unkomplizierte Lieferung, fairer Preis!

Gerne wieder!

Very good

Bought a used part and its condition was even better than in the pictures.

Mooie site . Net onderdeel goede service snelle reactie.

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen