Toppie goed geregeld.

Goed ingepakt wist alleen niet wanneer het zou komen.

Thank you

Thank you very much. Super quality

Schnelle Abwicklung

Leider ist das Ersatzteil leicht defekt, es ist halt gebraucht und nicht überholt.

Goed ervaring

Bestelling ontvangen en goede product

Top.

Originele onderdelen voor een goede prijs.

Sehr positiv

Ihr "Paket" Preis/ Leistung/Zuverlässigkeit passt.

zeer goed

Product is zoals beschreven en prijs is goed

Unkomplizierter Kontakt.

Ich hatte zwei Ersatzteile bestellt, die sehr schnell geliefert wurden. Ein Ersatzteil war leider defekt. Die Rücksendung wurde unkompliziert mit einem Retourschein durchgeführt. Sehr guter Service. Mit freundlichen Grüßen Olaf Götsch

Snelle service.

Klantgerichtheid hoog in het vaandel

Een onderdeel besteld verkeerde opgestuurd gekregen melding van gemaakt kon onderdeel terugsturen en vervolgens kosteloos het goede onderdeel toegestuurd gekregen. Dik voor mekaar top site.

good service

part arrived in timely mano seems to be good fitting instructions let you known more after fitting screen tks

Alles wie beschrieben, schnelle Lieferung

Danke alles gut gelaufen

Helemaal ok

Alles perfekt ! Gerne wieder !

Alles war gut ! Danke !

La mia esperienza con voi è sempre ottimale.

Efficienti e rapidi come sempre. Grazie a presto

Fast delivery and excellent item at reasonable price

Delivery time was much faster than expected and item arrived well packed with good communication from the delivery company

Snelle en correcte levering. Zeer netjes verpakt en het artikel schoongemaakt als nieuw! Gewoon geweldig! Ik zal zeker vaker kopen bij dit bedrijf.

Jammer dat de deschrijving niet klopt

Werd gezegd geen scheur in die was er wel

geweldige site....ben al meerdere malen terug gekomen ,altijd tevreden nadien...

je ontvangt wat je besteld...mooi omschreven en goed verpakt en geleverd...topsite

Very nice expereience

Everything is perfect. Quic delivery.

goede service, onderdeel OK

Mijn bestelling werd vlug verstuurd, doch bij de levering door DPD ging het mis. Er werd bij mij aan huis niets geleverd maar achteraf bleek dat de koerier niet gestopt was en mijn pakket wat verderop bij een parcelshop had afgeleverd. Na contact met motorparts was dit snel opgelost, waarvoor dank. François.

Perfekt und schnell

Perfekt und schnell

It seems perfect !

Great deal. Shipment perfectly packaged and protected, and which seems to correspond exactly to the description. ( Inspected again in his crate, recent back operation... )

Vlot afgehandeld

Mijn vraag werd snel beantwoord en het gevraagde stuk vlot geleverd.

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen