Sehr gut

Hatte schon Wochen lange einen Tank geber, Für meine Yamaha xjr 1300 rp02 Gesucht und MotorParts IST PREISLICH DER BESTE SHOP JUHUUU ich hab denn Tankgeber sofort nach der Arbeit eingebaut und er funktioniert einwandfrei Danke an TEAM MotorParts LG Herbert

Overzichtelijk en snel

Hier kan je echt de goedkoopste pre-used motor onderdelen van Nederland vinden.

Supersnelle levering!

Bestelling ging soepel en levering was supersnel. Een aanrader voor een ieder die van goede service houdt en waardeert.

Schnelle Lieferung, und top Produkt

Habe ein gebrauchtes Ersatzteil bestellt. Der Preis war unschlagbar. Das Ersatzteil würde ich fast als neuwertig beschreiben. Werde aufjedenfall wieder etwas bestellen.

Snel en precies

Linker spiegel tuono. Klein onderdeel. Maar gigant v een doos. Dus beetje bijzonder

Top !

Origineel remhendel voor mijn motor, zo besteld en een paar dagen later in huis

Wat je ziet is wat je krijgt.

Wat je ziet is wat je krijgt. Geen onzin. Gewoon een normale prijs voor een gebruikt Onderdeel.

onderdeel met goede prijs snel geleverd

onderdeel is compleet en snel geleverd

Prima geholpen

Goede service voor nette prijs

Snelle levering.

Snel geleverd en product precies zoals beschreven.

Perfekt!

Alles Perfekt!

Snel en betrouwbaar

Makkelijk om onderdelen te bestellen tegen een zeer goede prijs. Levering en status informatie zeer goed en snel.

Helaas was ik niet thuis heeft dhl besloten het pakket terug te sturen naar motorparts. Dis word weer langer wachten

Rapidité et service impeccable.

Versand sehr schnell * * * * *

Bilder und Beschreibung kann man besser machen, Anfrage zur Darstellung (Bild) blieben unbeatwortet. Ansonsten "Gut" daher leider nur 4 von 5 Sternen.

Voldoende

Van de rechter handkap was het onderste bevestingspunt uitgelubberd. Je kon m wel monteren, maar dan met een extra ring onder de handkap

Alles bestens gelaufen

Ware in Ordnung und prompt versendet

quik and smoth

quik and smoth

Very professional service

Item as described, good communication & on time delivery

Mwha

Eerst gevraagd óf artikel ook op mijn Honda past antwoord was ja.. Heb dus besteld, maar toch was het niet ok.. Verder was de afhandeling ok

Ik ben gewoon tevreden!

War mit der Kommunikation und Abwicklung sehr zufrieden.

Ist weiter zu empfehlen.

redelijk

De levering was snel alleen de kuip die ik had besteld had meer dan een paar krassen daar ben ik in teleurgesteld helaas moet ik het nog overnieuw laten spuiten .

Hyvin pidettiin ajan tasalla missä paketti liikkuu

Nopea toimitus ja varaosa juurikin siinä kunnossa kun luvattiinkin

Alles bestens. Kann ich nur empfehlen

Hat alles geklappt

Thomas Edisonweg 33