Super Ware,schneller Versand

Alles bestens

Snel

Binnen de drie dagen had ik mijn bestelling.

Lenkerschalter

Immer wieder gerne gute gebrauchte Ersatzteile die man bei motorparts gut und günstig bekommt.

Wat je ziet is wat je krijgt, perfect

Snelle levering en wat je ziet is wat je krijgt. In mijn optiek zoals het hoort. Perfect!

Angemessene Preise und exzellenter Service.

Ich habe hier alles gefunden, wonach ich gesucht habe, und die Preise waren sogar niedriger als an anderen Orten. Die Lieferung war genauso schnell. Ich bin sehr zufrieden, empfehle ich weiter.

Wrong wheel - not same wheel as on the webpage:-(

I've ordered a used rear rim for my bike. On the webpage the used rim was clearly black. But after a week I recieved a silver rim - definitely not the one on the webpage. My front wheel is black and of course I do not want my bike to have wheels in two different colors. This is the reason why Ive ordered a black rim! One star for fine handling afterwards and taking the rim back. But I still have no rear wheel on my bike after almost two weeks process with motorparts:-(

• Would you recommend us? No

eerste keer besteld goed om weten voor andere stukken

was in orde naar bestelling toe, een klein minpuntje als je bestelling in 2 delen is zou een mailtje handig zijn

perfekte Lieferung, tiptop verpackt.

perfekte Lieferung, tiptop verpackt.

Sehr Schnelle Lieferung der passenden beschriebenen Artikel

Sehr Schnelle Lieferung der passenden beschriebenen Artikel

Goede opvolging

Goede ervaringen mee

Toppie

Toppie

Sehr zufrieden

Ware war genau wie beschrieben und schnell versendet. Kann man weiter empfehlen.

Snel en goed geregeld

Onderdeel ziet er netjes uit. Nog niet gemonteerd

Absolutely awesome

Fast delivery awesome contact hassle free

Gute Ersatzteile

Habe zum Erstenmahl hier bestellt. Ordentliche Ersatzteile im super Zustand. Schnelle Lieferung. Werde wieder bei euch bestellen wenn ich was brauche.

Je zoekt wat je nodig hebt.

Snel en makkelijk mijn nodige onderdelen kunnen vinden. Je weet ook van te voren wat je koopt. Alleen Jammer dat er weinig foto's zijn.

Snelle en juiste service,ga zo door.

negatief.

Vorige weekend spullen besteld welke op de site werden geadverteerd als zijnde in voorraad. Daarvan verwacht je dat je de spullen dan ook op een week in huis hebt. we zijn nu 9 dagen verder en enige wat ik te horen heb gekregen is dat 1 item van de 2 zou worden verstuurd. vriendelijk mail gestuurd, woordje uitleg gevraagd maar motorparts online vind het niet nodig daar op te antwoorden. hopelijk zetten jullie deze recensie online zodat ander mensen gewaarschuwd zijn.

Erg goed

Lekker snelle levering

schnelle Lieferung - Gute Teile

schnelle Lieferung - Gute Teile

Ik was vergeten verzenden aan te klikken. Gelukkig kon het onderdeel alsnog verzonden worden na het sturen van één mail.

Sehr gut

Alles top. Schneller Versand

zeer goed

zoals op de foto en goede levering

Vlotte service

Correcte en vlotte service, indien twijfel,mailtje sturen, binnen 24u antwoord .Top!

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen