snelle levering, onderdeel werkt goed

Snelle levering van werkend onderdeel.

goede en snelle service

ik raad iedereen aan om hier eens te kijken. je krijgt wat e besteld.

Makkelijk via google kunnen vinden

Blij dat ik het onderdeel 2e hands nog kon bestellen. Deze is goed aangekomen en zag er ook goed uit. Alleen de verzendkosten vond ik wat hoog voor dit onderdeel.

Snel en gemakkelijk

Onderdeel is gebruikt maar in mooie staat En goed verpakt. + correcte prijs Ik ben tevreden.

goede snelle service, maar wel een defect

het onderdeel was supersnel geleverd, dit is voor mij een groot plus punt maar helaas was het onderdeel wel defect. ik heb het pas opgemerkt nadat ik het gemonteerd had, dus ik heb geen aanvraag voor retour gedaan. Ik veronderstel dat Motorparts gewoon een tussenverkoper is, dus ik denk dat het niet hun fout is voor mij een defect onderdeel toe te sturen.

Guter Service auch am Telefon.

Angenehmer Kontakt, bessere Preise als bei BMW

goed snel en betrouwbaar

goed snel en betrouwbaar

Iets niet goed geld terug.

Snelle levering en prima onderdeel

Alles super. Gerne wieder.

Kontakt und Nachfrage per E-Mail erfolgreich. Preis in Ordnung. Versand gewissenhaft. Gerne wieder.

Top Ware

Alles bestens gerne wieder

Service prima kwaliteit waardeloos

Tot nu 3 brandstofpompen ontvangen en weer retour beide waren defect derde werkte wel maar gaf minder druk dan mijn eigenpomp een en ander wel prima opgelost

Onderdelen waren zoals verwacht. En het was niet lang wachten op de onderdelen

OK

Motorparts werkt professioneel. Het koeriersbedrijf is minder.

perfect

Alles ist O.K....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product was perfect, levering top, kortom goed!

Juist product, stipte levering, kortom goede service!

blitzschnelle Lieferung, dafür vielen Dank. nur leider passt das Teil nicht zur Felge, schade.

Scheinbar passt das Teil nicht zur Felge bzw ist es passend zu einem anderen motorradmodell und nicht zur SV 650 Baujahr 1999.

Good

Lovely stuff and reliable service

Gut

Wie beschrieben und schnell

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keine Lieferung

Bisher immer noch keine Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Precies zoals afgebeeld. Snel!

Precies zoals afgebeeld. Snel! Aanrader

Betrouwbaar en duidelijk

Het bestelde onderdeel was niet geheel passend , maar kon zonder probleem geretourneerd worden.

Echt slecht

Inspectieluik besteld Zeer beschadigd en was niks van vermeld

Schnelle Bearbeitung und Lieferung, Ware (Ölwanne) wie beschrieben. Gerne wieder.

Bin sehr zufrieden mit der Ware und dem Ablauf der Transaktion. Danke, gerne wieder.

Super Shop

Schnelle Lieferung, bei Rücksendung auch schnelle Abwicklung. Gerne wieder. Danke

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen