Snel afgeleverd

Gewoon zeer goed

Prijs / kwaliteit en snelle levering

Prijs / kwaliteit en snel geleverd

Beinahe perfekt

Super schnell und wie beschrieben geliefert. Die Verpackung war für das Produkt total überdimensioniert. Ich habe 3 Wertstoffsäcke mit Ploppfolie und Styroporchips entsorgt. Der Rest war top.

Snele reactie en verzending

Afspraak nagekomen , snel verstuurd

Artikel zoals omschreven.

Snel en goed

De volgende dag al geleverd met het juiste en in goede staat verkerende onderdeel.

Excellent

Très bonne expérience pour ma première. Expédition extrêmement rapide (articles commandés un mercredi et reçu du vendredi). Articles correspondant aux images et aux descriptions.

Bestelling goed aangekomen en op tijd ook de side werkt goed en snel .

Bestelling goed aangekomen en op tijd ook de side werkt goed en snel .

Alles topp

Ich habe mir einen Scheinwerfer bestellt. Der entsprach der Beschreibung und wurde schnell geliefert. Die Beschreibung hätte etwas üppiger ausfallen können, da viele gebrauchte Teile auch mit Defekten verkaufen und so hätte darauf hingewiesen werden können, dass der nichts hat. Aber wie erwähnt, ich habe das Teil bestellt und bin happy. Michael

Super geregeld

Ik heb een accessoire gekocht voor mijn motor. Super vlot geregeld en goed verzonden! Goede prijs/kwaliteit!

Alles super gelaufen

Perfekter Service alles super gelaufen kann ich nur weiterempfehlen. Sehr nette Kommunikation.

Perfekt und zuverlässig

Perfekt und zuverlässig Preise sind total fair und die Ware fast wie neu

Super Preis Ware wie beschrieben und schnelle Lieferung

Alles super gerne wieder!

Gewoon goed

Op tijd gelevert vlgs aaspraak mooi volgende koop hier weer

alles ok

ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

de juiste onderdelen, maar de levering te traag

heb al geschreven

niet betrouwbaar

ik neem hen nog steeds kwalijk me ooit een onderdeel verkocht te hebben die niet ok was , en niet wouden terugnemen . met als enige uitvlucht dat ik net buiten de teruggeef termijn zat ... dus dat ze zich aan HUN regels hielden . het onderdeel was gewoon niet ok .... Punt

Perfekt - klasse Ware - schneller Versand!

Problemlose Abwicklung - sehr gute Verpackung - klasse Ware - schneller Versand - weiter so !

Alles wie beschrieben

Von der Bestellung bis zur Lieferung alles super gelaufen. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Je krijgt wat je besteld ..

Ik kan best wel goed tekeningen lezen maar hier moet je wel even voor gaan zitten want je besteld zo het verkeerde onderdeel misschien optie om het aan geklikte deel in 3D te laten zien ..

Motorparts houdt motorrijden leuk

Goed gebruikte onderdelen voor leuke prijzen

ik heb nog niets ontvangen !

ik wacht nog op mijn bestelling !

Achterlicht paste precies weer zo goed als nieuw

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen