heel snelle levering met de juiste kwaliteit

Snel geleverd na de bestelling. Product voldeet geheel aan de verwachtingen zoals op de website aangegeven.

Fijn zaken doen

Voor ik bestelde had ik een vraag, deze werd snel beantwoord. Daarna artikel besteld en deze bleek keurig conform foto en omschrijving. Levertijd was zeker acceptabel.

Super levering

Fijne communicatie after sales!

Alles prima vanaf de bestelling tot aan de levering.

Ich bin zufrieden.

Die Teile wurden super schnell geliefert. Waren in ordnung. Wenn auch nicht 100% geprüft. Das wichtigste hat aber funktioniert. Und das was nicht ging war mit wenigen Handgriffen zu reparieren.

goede en snelle service

geleverd zoals besteld.

What you see is what you get

Duidelijke foto van het onderdeel. Compleet geen tekortkomingen. Snelle verzending en zeer goed verpakt.

Die bestellten Teile wurden prompt geliefert, ist super gelaufen

Die bestellten Teile wurden prompt geliefert, ist super gelaufen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

I wish all the best your company

Be happy

Alles Super und schnelle Lieferung

Teile Ok. Preis OK Schnelle Lieferung

Very good

Exellent

Super tevreden

Perfecte service en levering, hééél tevreden

Snelle levering en voldoet aan omschrijving.

Mijn bestelling snel afgeleverd

Het onderdeel was perfect bezorging zou via post nl zijn maar het was dhl

Perfekt geklappt

Auswahl der Ersatzteile, Genauigkeit, Preis und Lieferung, alles perfekt geklappt. Auch der Kontakt vom Kauf bis zur Lieferung war einwandfrei. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke website en snelle verzending.

Volhardende service.

Fijn om via Motorparts aan stukken te geraken. Jammer dat DPD er niet in slaagt om mijn adres te vinden, zelfs niet na uitgebreide en gedocumenteerde aanwijzingen

Alles Bestens.

Sehr schnelle Lieferung aus Holland, Teil ist sauber. Bin zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Dikke prima

Snelle levering,goed verpakt en exact gelijk aan foto van product op de side.

Prima , snel geleverd en goede kwaliteit .

2e hands onderdelen zijn altijd een gokje maar dat is bij mij heel goed uitgepakt . Ik had voor mij BMW k75 een stuurschakelaar besteld en deze was ook heel goed ingepakt. . Heb hem al aangesloten en mijn verlichting knipperlicht en claxon werkt weer zoals het hoort. Gr tejo

AllesTop

Schnelle Lieferung Preis OK Artikel wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Makkelijk, duidelijk en snel.

Makkelijk zoeken op de duidelijke site en binnen 2 á 3 dagen geleverd. Top!

Vlotte levering, top aftersales

Via Motorparts een kentekenplaathouder en kuipruit voor een 600RR gekocht. Artikelen werden vrij snel geleverd en werken naar behoren. De kuipruit had echter flink meer krassen dan ik op basis van de foto's had verwacht. De foto's waren ook niet met een effen achtergrond genomen, suggestie voor de handelaars ;) Na telefonisch overleg kon de ruit gemakkelijk en kosteloos retour, top service!

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen