Wat je ziet is wat je krijg geen klachten

Genau wie beschrieben.

Genau wie beschrieben, Foto hat den Rest erledigt. Sehr gutes Schnäppchen gemacht. Gern wieder.

Echt klasse!

Ich bin sehr zufrieden. Das bestellte Ersatzteil kam schnell an, war super gut verpackt und sauber.

Alles goed verlopen.

Tijdens de zoektocht naar een remklauw voor yamaha fz6s bij deze website uitgekomen. Duidelijke foto´s om te controleren of het de juiste is. Volgens mij een eerlijke prijs. 2 dagen na bestelling geleverd. Indien ik nog eens iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn.

Prima kasih

Eerste keer dat ik een bestelling hier deed voor een bike die ik hier op de brug heb staan van een klantje. Aardig snel en simpel het account aan kunnen maken, en het betreffende onderdeel besteld. Ik vond wel dat de verzendkosten á €10,- wat fors zijn. Dat is mijn inziens niet nodig om daar op te verdienen...maar goed! Morgen ga ik het onderdeel inbouwen, en hoop niet voor verrassingen te komen staan, anders komt er nog een review :-)

GOOD

Good

very good

product meets expectations good service and fast delivery

Perfekt

Onlineportal, gut gemachte Seite. Versand Blitzschnell. Danke

Alles bestens, schneller Versand

Teile passen wie beschrieben.

not everything as described

I purchased a Kawasaki headlight and a set of Honda carburetors. The Kawasaki headlight was OK...perfect as described The carburetor set has broken fittings which were not indicated in the description

Todo tal cual se describia

Todo ok

Vlotte levering van het gevraagde product.

Vlotte levering van het gevraagde product welk goed verpakt was ontvangen.

Fast delivery, part seems to be as described

Ok

Fast response and super fast delivery

A pleasure and uncomplicated experience

Unkompliziert

Sehr schnell geantwortet und Teile verschickt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wrong item shipped - after pointing out no communication back

After ordering front calipers on old Honda I received only brake lever and some hoses. I tried to communicate it back but company said that it is ok even after pointing out that on invoice is "brake complete" and even on photos are calipers included too. I'm going to make report to Dutch autority for consumers and markets.

• Would you recommend us? No

Tevrede over product.

Goede

TPS sensor; Goeie prijs en vlot geleverd.

Mijn onderdeel heb ik gelijk gemonteerd en afgesteld. De storing was verholpen.

Snel geleverd en onderdeel is zoals op foto en beschrijving.

Great service

Always fantastic service and fast delivery

Top Ware ,Schneller Versand, unkompliziert und sehr kompetent

Top Ware ,Schneller Versand, unkompliziert und sehr kompetent

Schnelle problemlose Lieferung. Passt

Produkt passt genau. Preis auch.

Muy mala

Después de comprar el artículo se me envía un correo donde se me invita a pagar más del doble por el envio. Teniendo que cancelar mi pedido para la devolución de dicho artículo. 279€ costaba el producto 54€ coste de envío. Pero además debo pagar otros 322€ de envío adicional. Un fraude y además no lo recomiendo a nadie.

Einwandfrei

Habe ein paar Produkte rausgesucht und war mehr als zufrieden. Die Beschreibung war optimal und die Produkte sind schnell angekommen zudem auch op pünktlich und unbeschädigt . Werde wenn ich weitere Teile gebrauche sollte wieder dort bestellen .

THANKS

Serious service, fast and well packaged shipments

Thomas Edisonweg 33

5151 DH Drunen