Zeer, zeer slechte service, koop hier niet!

Apparaat besteld, voldeed niet volgens beschrijving, teruggekoppeld maar werd niet opgelost.

Prims

Uitstekende service

Mooi degelijk spul....

Ik had de deurbel niet gehoord, en belde mij op m’n mobiel om te melden dat ze voor de deur stonden. Top service snel geleverd.

Waardeloze service

Een glazenspoeler verkopen als een vaatwasser (€740 ex) en je dan niet verantwoordelijk voelen. De 30 dagen garantie noemen ze Carry-in. Je mag het apparaat zelf naar hun toebrengen wat voor ons anderhalf uur rijden is en niet gaat nu we net weer open zijn omdat je dat minimaal een dag kost. Meiko dus laten komen. Achteraf €450 extra kosten moeten maken voor een goed werkende machine. Had leuk geweest als hun een stukje hadden bijgedragen in de kosten maar nee nul op het rekest.

Vlot en goed geholpen. Zonder poespas en eerlijk.

Kapotte bakplaat en slechte service

Zelden zo’n slechte service ervaren. Nadat horeacentrum Brabant ons een kapotte plaat leverde waren ze niet bereid om ons goed te helpen om dit probleem op te lossen. Wij wonen in Zeeland (2uur van horeca centrum Brabant vandaan) en hadden daarom tegen betaling gebruik gemaakt van de bezorgservice. Toen wij ontdekte dat de plaat kapot geleverd was namen we gelijk op met de klanten service. Wij kregen te horen dat de plaat pas een aantal dagen later opgehaald kon worden en dat de plaat voor de reparatie een heel weekend weg zou zijn en dat we anders zelf maar moesten rijden. In de transport kosten wilde ze ons niet tegemoet komen omdat de schade volgens hen tijdens het transport ontstaan zou zijn. Omdat we niet lang konden wachten zijn we zelf maar gereden, wij vroegen of er dan wel een nieuwe plaat voor ons klaar zou staan. De “service” medewerker liet weten er voor ons achter aan te gaan. De volgende dag kwamen wij na een rit van ruim 2 uur met de bakplaat aan. Na 20 minuten werden wij pas geholpen. Op dat moment moest de service medewerker nog uitzoeken of er een andere bakplaat voor ons was. Dit bleek niet zo te zijn. Daarom vroegen wij of hij gerepareerd kon worden of er alternatiefe bakplaat was, het was mogelijk om een andere plaat uit te zoeken maar er werd niet geholpen met het uitzoeken hiervan omdat ze te druk waren. Reparatie was mogelijk en zou tot ongeveer na de lunch duren. Uiteindelijk duurde dit tot half 4. Toen wij terug kwamen om de plaat op te halen moesten we eerst nog even wachten omdat de service medewerker een milkshake was gaan halen. Hoewel hij ons zelf gebeld had dat we de plaat weer konden ophalen Toen de plaat eindelijk gemaakt was werd de plaat zonder enige bescherming in onze auto gezet met de mededeling dat het zo wel goed moest komen omdat er tijdens het transport weinig mee kon gebeuren, terwijl de zelfde man eerder verkondigde dat de schade tijdens het transport zou zijn ontstaan.

Bellen.. halen... uitleg en betalen. Prima dus.

Helemaal top. En super snel geleverd.

restaurant

eersteklas service. zeer goede service

Uitstekende hulp gekregen.

Vriendelijke, duidelijke uitleg. Na aankoop een vlotte afhandeling met fijne hulp bij het inladen van het aankochte.

Altijd goed geholpen

Nu al regelmatig apparatuur en materiaal gehaald bij jullie en tot nu toe altijd goed geholpen en geen problemen gehad. Top!

Klantvriendelijk behulpzaam en goede prijzen

Materialen voor de horeca is top! Prijs en kwaliteit super. nieuwe bierspoelkraan gekocht. Bedankt voor de snelle service Tot snel!

Goede communicatie, snelle levering en product zoals omschreven

Donderdag een koeling online besteld en maandag geleverd. Tussendoor telefonisch contact gehad betreft levering, vriendelijk personeel. Koeling zag er uit zoals beschreven, miste alleen een metalen plaat aan de onderkant waardoor hij niet recht stond. Dit hebben we zelf opgelost. Raad dit bedrijf zeker aan.

Prima service.

Mooi bedrijf!!!

Snelle afhande6

Ga er volgende week mee werken!

Prima snelle afhandeling en product zoals beschreven

Besteld via site , snelle afhandeling , prima betaal opties , goed mail verkeer , pakket snel bezorgt , pakket goed en netjes verzonden.

ze beloofde snel te leveren maar werd drie dagen later !!!

Spulletjes gekocht moest gelijk afrekenen pinnen maar daarna word het het wel uitkijken !! maar wel alles netjes geleverd wel drie dagen te laat maar wij zijn nie zo moeilijk

Veel schoonmaak werk

Online aankoop van een grote werktafel met lades. De lades zijn voor het vervoer waarschijnlijk met tape dicht gepakt. Helaas bleven er veel lijm resten zitten op de deuren en lades. Er bestaan naar mijn idee betere methodes voor. De werktafel was trouwens met folie omwikkeld waardoor de tape niet nodig was geweest. De gebruikte werktafel was aan de binnenkant er smerig. Veel oude vet- en etensresten. Ik snap dat gebruikte producten niet brandschoon geleverd worden, maar dit was wel zo smerig dat er maden uitkropen.

Toppie

Hele goede ervaring. waarom geen 10? De prijs....

Leuke apparatuur voor een nette prijs

Werd vriendelijk geholpen hebben een ruime keuze maar had al snel waar ik voor kwam

Netjes, duidelijk en goeie prijs/kwaliteits verhouding

Netjes geholpen van uitleg, tot aankoop tot uitlevering

Prettig bedrijf

Altijd goed , goede service

snel en goed geholpen

vriendelijk ,snel geholpen ze hebben duidelijk in beeld wat de prijs van het artikel is, overzichtelijk op gesteld van de artikelen

Gewoon goed !!

Netjes meehelpen inladen Toppertjes!!