Nette en goede uitleg aan de telefoon Vlotte reactie Allen de bezorger van de logistiek belde eerder op voor de aankomst tijd dan ik bericht via de mail kreeg maar verder zeer tevreden

Goed, medewerkers minder aardig

Product is goed. Werd omschreven als nieuw maar was niet nieuw. Medewerker werd chagarijnig na 2 keer een prijs vragen van een product.

Onbeleefd behandeld door eerste verkoper

Heb netjes gebeld of de machine voorradig was Dat was het geval is er door de telefoon gezegd Aangekomen was de machine er niet Heb 165 km gereden Om toch niet voor niets te zijn gekome. Duurder model aangeschaft wat niet nodig was Ergste was de eerste verkoper die mij geholpen heeft letterlıjk onbeschoft persoon, je vraagt iets bot beschuldigend antwoord terug!!! Bedreigend overkomend. De meneer tweede verkoper die geholpen heeft wat dikkere meneer waar ik ook efgerekend heb Veel beleefder, heb hem ook gezegd waarom zijn collega onbechoft was, hij vaker last van..... Kon gewoon veel netter....iedereen maakt fouten Maar je gaat niet onbeschoft iemand behandelen!!

weinig woorden maar daden precies zoals ik het wil

Behulpzaam

Vlot geholpen, veel kennis in huis

helemaal goed

vragen en netjes bezorgen , meer moet dat niet zijn

Helemaal geweldig!!

Snelle communicatie, snel geregeld en bezorgd!! Kleine tip, misschien iets schoner afleveren, verder erg tevreden!

snelle levering,geen wettelijk verplichte gebruiksaanwijzing.

volgende dag al geleverd,bij installeren ijsmachine grote problemen met betekenis symbolen,afkortingen en cijfers op display.wat betekent wat?wanneer spoelen/reinigen?eerst leegmaken dan spoelen ? staat er allemaal niet in. om de hoeveel dagen reinigen? Alle essentiele info ontbreekt.hopelijk kan monteur helpen met videobellen. Snel verkopen met buitenlandse gebruiksaanwijzing vind ik echt niet ok. zorg voor nederlanse gebruiksaanwijzing.wel zo makkelijk.nu kost het ons beiden meer onnodige tijd om uit te vinden. machine maakt ook herrie na 2 dagen. Hopelijk neemt bedrijf verantwoordelijkheid om dit op te lossen.

Kapotte delen

Ik heb een koelkast gekocht die €450 euro kosten op de advertentie al verder bij de betaling kwam ik uit op €650 voor de koelkast, ook heb ik nog een extra 65 euro betaalt voor een levering bij aankomst is de denk ik gevallen of iets waardoor onderdelen kapot zijn

Ik ben heel blij Goede service

Prettig zaken doen met Patrick

Aandacht voor de klant

Genoeg persoonlijke aandacht voor de klant. Snelle service en beantwoorden van berichten.

Goed.

Prima geholpen

Heel mooi bedrijf

Goed geholpen en vriendelijke personeel

Perfect geholpen

Ruime sortering in nieuw en gebruikt

Heel goed geholpen

Grote voorraad, vriendelijke mensen

Klantvriendelijk

De garantie van een maand op nieuwe producten vonden we niet zo prettig.

Goede service en prijzen

Wij hebben een complete keuken gekocht bij Horeca Centrum Brabant. Dat had nergens goedkoper gekund.

Prima service spullen stonden klaar en aan

super goeie service en nette mensen

buiten gewoon goede ervaring snelle aktie goed ontvangen vriendelijk behulpzaam personeel. zeker de moeite waard om terug te keren

Vlotte service

Goed geregeld

Alles top en een goede na service

Veel geluk gehad

Rijskast gekocht. Zou nagekeken zijn en goed werken. Naar 1 x gebruiken twijfels over de werking en een lampje wat niet werkte toch maar na laten kijken door een bevriende elektricien. Hij was erg geschrokken van losse voedingskabel (400 volt)aan binnenkant apparaat . Had erg verkeerd af kunnen lopen.

Rek perfect, levering supersnel alleen vervoerder had netter kunnen werken

Product prima, alleen degene die het rek heeft geleverd, was wat mij betreft niet zo professioneel. het was een rek van 2,50 meter en dat sleepte af en toe over de straat met als gevolg flinke beschadiging aan 2 pootjes en een hoekje wat was afgescheurd, zonde want het rek ziet er keurig uit Iets meer voorzichtigheid had wel gekund

kut

kast in goed vertrouwen gekocht , blijkt bij levering rondom stuk te zijn . top