Efficient & betrouwbaar

Hele goede, duidelijke en vriendelijke service tijdens het oriënteren in de zaak en op de website. En alles verloopt verder naar afspraak.

Geweldig geholpen

Ben er geweest en daar prima geholpen met de juiste keuze voor mijn buitenbar. En 2 dagen later werd het netjes en mooi ingepakt afgeleverd.

top

de rookkast is prima afgeleverd volgens de afspraken top

Vriendelijke ontvangst en meteen geholpen.

We zijn direct en vriendelijk ontvangen met de vraag of we geholpen wilde worden. Personeel heeft ons goed en bruikbaar advies gegeven. De afspraak dat het klaar zou staan bij ophalen was helaas niet gelukt maar had voor ons geen prio.

verbeterpunt is luisteren naar wat klant aangeeft cq zoekt.

Ik heb aangegeven dat er een opening in moest zitten van een bepaalde hoogte. Na levering bleek dat deze hoogte er niet is dus bepaalde onderdelen moeten nu met de hand afgewassen worden. Ook gevraagd of het rek vd vaatwasser gedraaid kon worden zodat je het langs voren eruit kon halen. Dit zou kunnen, maar helaas het kan niet. al met al jammer. rest vd service was goed.

Goede service en materiaal van goede kwaliteit.doe zo verder

Goeie service en materiaal wat ik gekocht heb is van zeer goede kwaliteit. Doe zo verder

Mijn ervaring is ruim. Goede service prijs kwaliteit en super goed verpakt met de waarschuwing stikcer "breekbaar" ook al is het van aluminium toch zeer goed verpakt. Mojn complimenten en zeker een aanrader

Betrouwbaar

Efficient en zoals afspraak.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Horecacentrum Brabant heb je altijd ruime keuze in gebruikte en nieuwe horeca apparatuur. Ze hebben een overzichtelijke webshop waar je gemakkelijk zelf kunt bestellen. Bovendien zijn ze altijd goed bereikbaar voor eerlijk advies. Wanneer ik apparatuur nodig heb is Horecacentrum Brabant altijd mijn eerste keuze!