Beste anoniem, Je reageert enorm overdreven. Je zending is 1 dag vertraagd. Dat is alles! En dan vind jij het nodig hier een reeks apps vol van beschuldigen en insinuaties aan te besteden. Je gaat zelfs zover dat je van mening bent dat de ACM ingeschakeld zou moeten worden :) De dag na kerst zijn er bij DHL extreem veel pakketten weg te werken. Er is een foutje in het scannen van het label opgetreden. Dat is vervelend, maar kan gebeuren. Zeker in de drukste dagen van het jaar. Om hier nu zo fel op te reageren en ons te beschuldigen van 'oneerlijke handelspraktijken' gaat wat ver. Mijn collega heeft direct na je melding contact opgenomen met DHL en aangegeven wat er aan de hand was. Je hebt zelfs gisteravond laat nog binnen 10 minuten reactie gekregen op al je vragen en 'opmerkingen'. Ook is allang bevestigd dat je gewoon je geld terugkrijgt als je afziet van de koop. Wij gaan alleen niet mee in allerlei dreigementen en onwaarheden. Daar kunnen we gewoonweg niet serieus op in gaan. Je stelt dat je eerder 5 dagen hebt moeten wachten op je uitslag. Behalve dat dit complete nonsens is, heb je dit ook nooit gemeld. We monitoren hoe lang analyses open staan en dit is nooit 5 dagen. We hebben in heel 2022 nooit langer dan 36 uur over een analyse gedaan! Ons lab is ISO geaccrediteerd, dat zijn zaken die gewoon gemonitord worden. Zoals aangegeven krijg je je aankoopbedrag terug als wij de test terugkrijgen. Kennelijk had je gehoopt op meer compensatie dan dat en heb je geprobeerd dit af te dwingen via een negatieve review. Sommige klanten zijn helaas nooit tevreden :)
Niet helemaal zeker van je zaak(je)? Test jezelf! Met testalize.me test je o.a. op Soa's. Gewoon vanuit huis, maar mét analyse in ons laboratorium. Test je positief? Dan kan je gratis via ons worden behandeld. Voor 23:00 uur besteld = morgen in huis. Altijd gratis verzonden.