goede afhandeling van vraag na bestelling

xx

Snelle correcte communicatie

Je krijgt zeer makkelijk en snel contact. Ook snelle levering in ons geval in ieder geval.

gewoon goed

Heel blij met de swopper.

Snelle levering, alles in orde

Heldere Website en prima afhandeling

Bij aankoop werd al gemeld dat de levering tot wel 2 maanden zou duren ook vanwege de gewenste uitvoering. Maar het werden slechts 5 weken en ik werd gedurende het productie proces goed op de hoogte gehouden. Levering door de fabrikant waarbij de vervoerder ook uiterst behulpzaam was. Prima service!

Correct, goede communicatie en snelle levering

correct verlopen

Levering goed verlopen

zeer goed

Ben tevreden. Bij de bezorging was de handgreep van de locker gebroken en lag los in de doos. Na contact zonder problemen een handgreep toegezonden gekregen.

Perfecte transactie en degelijk ladekastje !

Goede communicatie en levering.

Mooi ladeblok, alleen het bij bestelde blad zat er los bij.

Ik had een ladeblok besteld met een opmaat blad erbij in de kleur van mijn bureau, maar het blad werdt er los bij geleverd. Deze moet ik er zelf nog opschroeven. Op de website was nergens vermeld (na mijn weten) dat dit blad er los bij zou zitten.

zeer goede service, goed product

zeer snelle en duidelijke communicatie over levering, opvolging bestelling,.. Aanrader!

Beschadigd

Helaas onze dure gecoate lades beschadigd geleverd gekregen.

prima prijs-kwaliteitverhouding

Het was een 10 waard, alleen doordat op de site stond dat de ladekasten de volgende dag geleverd zouden worden en dit na bestelling pas 2 weken later werd is het een 7,5 geworden. Goedkoper konden wij de ladekasten niet vinden, prima dus!

Vlotte service

Vriendelijke en snelle aflevering

Product is prima en netjes afgeleverd. Ook het e-mail contact was prima. Ik vond wel de wachttijd heel erg lang, Weet het niet precies meer, maar het zat ergens tussen de 6 weken en 2 maanden.

De Swopper is een topper!

Nu we alleen maar thuis werken is een goede stoel, in dit geval kruk, onmisbaar. Met de Swopper zit je niet alleen goed, je doet ook nog iets aan core stability en beenspieroefeningen. Wat wil je nog meer :-)

Goed georganiseerd bedrijf.

Goede duidelijke contacten, vlotte levering. De site vind ik niet direct heel duidelijk. Ik had later pas door dat ik naar beneden moest scrollen en daar kon kiezen.

Prima tevreden

100% tevreden over de geleverde swopper, maar de levertijd was met enkele weken iets langer dan ik had gehoopt.

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs!

Persoonlijk en accuraat contact

Kwam met vragen snel in contact en werd direct geholpen. Bestelling is accuraat geleverd en precies op afgesproken tijd.

snelle levering, prima kwaliteit

zeer degelijke ladenkastjes

Slechte communciatie

De stoel is super en ongelovelijk fijn om te zitten. Alleen de communicatie betreffende levering en leveringstermijn. Jammer maar ok.

Slecht

De kasten zijn niet bezorgd op het gewenste adres. Er was vooraf niet gebeld of gemaild wanneer de kasten zouden komen en dus was er niemand op het bezorgadres en bracht de chauffeur het maar naar mijn huisadres en die was niet van plan ze naar het juiste adres te brengen. Moest ik zelf weer vervoer regelen. De volgende keer stuur ik hem met de kasten of andere spullen gewoon weg.

In tegentelling tot vorige keer nu matig

Extra ladenverdelers besteld. Maat goed maar verkeerde kleur. Het is ook een kwestie van even opletten

Ladenkast met grote kwaliteit

Prima, mooi afgewerkte kast. Solide glijders. Enige nadeel was dat de kast tamelijk zwaar is en lastig naar de eerste verdieping te tillen was.

Elsterstraatweg 31 A

3922GD Elst

0318 47 27 07

Over Garderobespecialist.nl

Garderobekasten zijn verkrijgbaar in de verschillende breedten, in combinatie met verschillende indelingen. We bieden kasten met kledingstang en haken voor het ophangen van kleding. Deze garderobekasten kennen een hangindeling. Een hang/leg garderobekast biedt u daarnaast ook de mogelijkheid eigendommen op te bergen op het daarvoor bestemde legbord. Maak gebruik van een Z-garderobekast wanneer u een kleine ruimte optimaal wilt benutten en er tegelijkertijd voldoende opbergruimte moet zijn. Daarnaast heeft u de keuze uit garderobekasten met schoon/vuil verdeling, kasten met zitbank of garderobekasten met houten deuren voor een luxe uitstraling. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies voor de producten die aansluiten bij uw wensen.